Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Salgótarjánban milyen az...

Salgótarjánban milyen az élet? A Zöldfa utcában találtam ár-érték arányban elfogadható lakást. 43/f

Figyelt kérdés
máj. 25. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod hogy tele van romaval? Ott fehér ember nem nagyon lakik.
máj. 25. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne
máj. 25. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Művész romák? Vagy autókereskedők?
máj. 26. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez jó vicc volt. :D Árban lehet elfogadható, de értékben egy nagy nulla. Ezt tükrözi az ára is.

Nekem véletlenül sem jutna eszembe betévedni arra.

máj. 26. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Dolgozni hol akarsz?

Mert arra nincs munka.

máj. 28. 15:30
 6/7 anonim válasza:
én bátonyterenyei vagyok roma de Tarján is kutya hely amikor építőbe voltam dolgoztam arra sokat én ha tehetnem kimennek ebbol az orszagbol. Letellik a hitel kiokoskodok valamit oszt megyunk ki ausztriaba. Nógrád.heves.borsod. ezek alegkutyabb helyek.
jún. 5. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

A Zöldfa utca konkrétan gettó a szó szoros értelmében, ahogy láttam videót a youtubeon róla, ahol az utcán élik az életüket is.

Az egyik ott lakó helyi nagyonhíresember machetevel hadonászott egy videóban a gangon a lakása előtt.

az ingatlanos oldalakon meg láthatod, hogy némelyik ilyen lakást teljesen szétszereltek a kedves szomszédok valószínűleg.

Ez nem azt jelenti ,hogy Salgótarján ilyen lenne, de ez az utca biztos. Viszont itt is sokféle ingatlan van, sokféle állapotban.

Én jártam ott nemrég a környező utcákban és ott nem volt ennyire rossz a helyzet. Sőt. Elég normális - talán felújított - panelek is vannak, fehér embert is láttam bőven.

Budapest nincs közel, de nagyon messze sem. Ingázni nem nagyon érdemes Bpre. Tömegközlekedéssel 2 óra. E

szept. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!