Az ilyen minek árul ingatlant?!
Figyelt kérdés
Magánszemélyről van szó. Úgy néz ki megtaláltunk álmaink lakását. 2 napja hívjuk, fel se veszi. Kicsörög szóval nincs kikapcsolva. Tegnap hívtam 3-4x, ma már 2x de semmi. Nem veszi fel. Hagytam üzenetet a Jófogás ingatlanon is ahol hirdeti, írtam sms-t is a megadott telefonszámára. Nagyon ideges vagyok, felháborítónak tartom ezt! Az ilyen minek hirdet ingatlant?!máj. 19. 11:30
11/20 anonim válasza:
Bármi lehet, elment nyaralni, kórházban van, stb. Mondjuk nem illik idegeneket, üzleti ügyben hétvégén hívogatni. Próbáld meg hétköznap emberi időben.
12/20 anonim válasza:
Velem ilyesmi a marketplace-en szokott lenni. Meg sem nézi az üzenetet, vagy nem válaszol. Nem értem az ilyen barmokat.
13/20 A kérdező kommentje:
#12 végre valaki megért..
máj. 19. 12:01
14/20 anonim válasza:
Meggondolta magát, mégse adja el vagy annyira sok a jelentkező, hogy felviszi az árát.
15/20 anonim válasza:
Saját tapasztalat, hogy már megvan a vevő, csak nem vette még le a hirdetést, mert még nem szerződtek.
16/20 anonim válasza:
Pünkösdvasárnap van, már tegnap is hétvége volt. Nyugodj le.
17/20 anonim válasza:
Nekem volt hasonló 3-4 napig nem hívott fel senki.
Tökre örültem neki,hogy végre csend van.
Aztán észrevettem a telefon jobb felső sarkában,hogy a telefon valamiért nem észlelte a SIM kártyát.
Újraindítottam és folyamatosan jöttek a hívás értesítések.
De lehet,hogy wellnessel,nyaral,és csak szimplán le van némítva a hosszú hétvégére a telefonja.
18/20 Noren1989 válasza:
Szása, számkijelzésed egyáltalán be van kapcsolva?
19/20 anonim válasza:
Már egy ázsiai vagy arab befektető elvitte. Kp-ban fizettek.
Nálunk ez volt 3x is.
20/20 anonim válasza:
Nyugalom, várj.
Hosszú hétvége. Végre összepattintotta a hirdetést.
El fogod érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!