Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ilyen minek árul ingatlant?!

Az ilyen minek árul ingatlant?!

Figyelt kérdés
Magánszemélyről van szó. Úgy néz ki megtaláltunk álmaink lakását. 2 napja hívjuk, fel se veszi. Kicsörög szóval nincs kikapcsolva. Tegnap hívtam 3-4x, ma már 2x de semmi. Nem veszi fel. Hagytam üzenetet a Jófogás ingatlanon is ahol hirdeti, írtam sms-t is a megadott telefonszámára. Nagyon ideges vagyok, felháborítónak tartom ezt! Az ilyen minek hirdet ingatlant?!

máj. 19. 11:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, elment nyaralni, kórházban van, stb. Mondjuk nem illik idegeneket, üzleti ügyben hétvégén hívogatni. Próbáld meg hétköznap emberi időben.
máj. 19. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Velem ilyesmi a marketplace-en szokott lenni. Meg sem nézi az üzenetet, vagy nem válaszol. Nem értem az ilyen barmokat.
máj. 19. 12:00
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 végre valaki megért..
máj. 19. 12:01
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Meggondolta magát, mégse adja el vagy annyira sok a jelentkező, hogy felviszi az árát.
máj. 19. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Saját tapasztalat, hogy már megvan a vevő, csak nem vette még le a hirdetést, mert még nem szerződtek.
máj. 19. 12:24
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Pünkösdvasárnap van, már tegnap is hétvége volt. Nyugodj le.
máj. 19. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Nekem volt hasonló 3-4 napig nem hívott fel senki.

Tökre örültem neki,hogy végre csend van.

Aztán észrevettem a telefon jobb felső sarkában,hogy a telefon valamiért nem észlelte a SIM kártyát.

Újraindítottam és folyamatosan jöttek a hívás értesítések.

De lehet,hogy wellnessel,nyaral,és csak szimplán le van némítva a hosszú hétvégére a telefonja.

máj. 19. 15:39
 18/20 Noren1989 ***** válasza:
73%
Szása, számkijelzésed egyáltalán be van kapcsolva?
máj. 19. 16:30
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

Már egy ázsiai vagy arab befektető elvitte. Kp-ban fizettek.

Nálunk ez volt 3x is.

máj. 19. 21:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom, várj.

Hosszú hétvége. Végre összepattintotta a hirdetést.

El fogod érni.

máj. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!