Az ilyen minek árul ingatlant?!
Figyelt kérdés
Magánszemélyről van szó. Úgy néz ki megtaláltunk álmaink lakását. 2 napja hívjuk, fel se veszi. Kicsörög szóval nincs kikapcsolva. Tegnap hívtam 3-4x, ma már 2x de semmi. Nem veszi fel. Hagytam üzenetet a Jófogás ingatlanon is ahol hirdeti, írtam sms-t is a megadott telefonszámára. Nagyon ideges vagyok, felháborítónak tartom ezt! Az ilyen minek hirdet ingatlant?!máj. 19. 11:30
1/20 anonim válasza:
Gondolkodj! Szása! Gondolkodj!
Te mikor és miért nem szoktad vagy miért nem vennéd fel a telefont?
3/20 A kérdező kommentje:
Nincs megadva a pontos címe az ingatlannak! Csak a városrész ahol található!
máj. 19. 11:39
4/20 anonim válasza:
Lehet már eladta csak nem vette le a hirdetést, már nem akarja eladni, 125 jelentkezője van ezért nem fél, hogy nem adja el. Ilyesmik jöhetnek számításba.
5/20 anonim válasza:
Szeretsz tatott szajjal szaladgalni a f erdoben? Valakinek allitolag van valamije, ami neked nagyon kene, de nem all szoba veled, te megis futsz utana es szivatod magad. 🤷♂️
6/20 A kérdező kommentje:
És adjam fel? Igen is futok utána ameddig ki nem derül ha már eladta.
máj. 19. 11:41
7/20 anonim válasza:
Ingatlant nem ilyen hozzaallassal veszunk. Tenyleg akarsz ilyen emberrel tobbtizmillios ugyletet kotni? Akkor megerdemled!
8/20 anonim válasza:
Ha vannak külső képek, akkor ki lehet deríteni hogy hol van a ház.
9/20 anonim válasza:
Hosszú hétvége van.
Biztos medencében ül.:)
Vagy beteg.
Vagy az anyukájának ugrál vidéken a kertben.
10/20 A kérdező kommentje:
#8 nincsenek feltéve külső képek
máj. 19. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!