Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit tegyek hogy megvegyék a...

Mit tegyek hogy megvegyék a Balatoni nyaralóm?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szeretnék eladni egy házat a Balatonon (zánkán pontosabban) de valahogy nincsen vevő. Az ingatlan.com on árulom. Egy nagyon otthonos ház és sajnálom hogy el kell válnom tőle, de személyes okok miatt kell a pénz. Minél hamarabb kéne eladnom és nem tudom mit csinálok rosszul. Ha lenne valakinek valamilyen tippje, azt nagyon értékelném! Előre is köszönöm!

2024. máj. 13. 13:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mivel balatoni panorámás a ház, a panorámát kell kiemelni és fő képnek kitenni. Több kép is lehet az erkélyről fényképezve. A kilátásba fog valaki beleszeretni, nem a házba.
2024. máj. 16. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Minden szoba kilátását meg lehet mutatni, és a kertet is.
2024. máj. 16. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
*úgy értem, a 2. emeleti szobák kilátását, ahonnan látszik a Balaton.
2024. máj. 16. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Még jó ideig ne vidd le az árat.
2024. máj. 16. 22:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2024. máj. 17. 08:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
El kell mindent pakolni, lehető legszebben kitakarítani és a kertet is meg kell rendezni, mielőtt képek kerülnek fel a hirdetőoldalakra. Ha van apróbb javítás, azokat érdemes megcsinálni. Sokak szerint ez felesleges, de igazából nagyon is sokat számít. Előtte tájékozódni kell a környékbeli nemrég eladott ingatlanárakról, hogy jól legyen belőve az ár. Én ha nem sürgős, nem vinném le rögtön az árát, főleg nem 10 millióval, csak akkor, ha tényleg holnap kell a pénz.
2024. máj. 27. 08:26
 17/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, sikerült találni vevőt? Egyébként engem lehet, hogy érdekelne az ingatlan. Mekkora a telek?
2024. máj. 30. 16:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem sajnos még nem találtunk vevőt, a telek 350 négyzetméter kb.
2024. máj. 31. 07:34
 19/20 anonim válasza:
Az jó kevés! De sok sikert!
2024. jún. 9. 21:41
 20/20 anonim ***** válasza:
De még mindig drágábban hirdeted, mint a 2 hasonló állapotú házat. Vidd le az árat 84-ra aztán talán lesz érdeklődő
2024. jún. 10. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!