Ingatlan vásárlás esetén, ami tartalmaz már felszerelt, működő klímát is.Azt külön bele kell venni az adásvételi szerződésbe, mint "ingóság" ha szeretném hogy maradjon, vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
A tulajdonos szóban jelezte hogy marad, de ugye a szó elszállhat...2024. máj. 5. 20:34
11/16 anonim válasza:
"Én biztos nem szerelném le a klímát ha elköltöznék."
Nálunk leszerelték a 20 éves rozsdás klímájukat. Plusz a kilincseket is.
12/16 anonim válasza:
Ép elmével meg kell kérdezni, hogy az amúgy normál esetben beépített és maradó dolgokból el akarnak-e vinni valamit.
13/16 anonim válasza:
"Ép elmével meg kell kérdezni, hogy az amúgy normál esetben beépített és maradó dolgokból el akarnak-e vinni valamit.
"
Akarcsak a 3-as, magadbol indulsz ki, es alabecsulod embertarsaidat...
14/16 anonim válasza:
A klímát én se szerelném le, de a lámpáimat a saját ízlésem szerint vettem meg, szeretem őket, biztos, hogy vinném.
15/16 anonim válasza:
Fura dolgokat visznek magukkal néha, de ezt előre meg kell kérdezni, mi marad ill. előre szólni ha egy házba épített akármit vinné magával.
Ha azt mondta marad, akkor biztos nem viszi el.
Szerződésbe bármi írható, legfeljebb furcsán néz rád, de kit érdekel, úgyse látod többet.
16/16 anonim válasza:
Inkabb irjatok bele. Mi is megegyeztunk az eladokkal aztan megis elvittek egy lampat,hogy jajj mert az a kedvencuk. Az anyad pics@ja. Nem kaptunk olyan format,igy lyukas maradt a plafon es a festes is mas volt alatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!