Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megvennétek ezt a garzont?

Megvennétek ezt a garzont?

Figyelt kérdés

[link]

Igen, Romániában van. Nagyváradtól 50kilóméterre, jelenleg is ebben a városban élek. Innen járok Nagyváradra dolgozni, viszont bejelentették hogy 10 hónapon belül lesz ipari parkja ennek a kisvárosnak (15 ezer lakos) és akkor vélhetően megugranak az árak.

Igen, a garzon felujitandó viszont nagyon jó helyen van. a felujitás nem lenne gond mivel apum villanyszerelő/kőműves. És ezt megis tudnám venni nagyon minimális hitellel (3000 eurot kéne felvegyek). Ti mit gondoltok?

2024. máj. 4. 22:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 31 négyzetméteres lakás. Egy ilyen lakás Váradon eléri a 35-40 ezer eurót szóval ebben a városban még nagyon nem száltak el az árak.
2024. máj. 4. 22:26
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak ha valamiert nagyon fontos nekem ez a kornyek es van meg plusz 15-20 milliom felujitani, berendezni. Egyeb esetben kizart :D
2024. máj. 4. 22:33
 3/13 A kérdező kommentje:

15 20 milió felujitani egy garzont?

Itt Romániában annyiért házat építenek 0 ról :)

Mondjuk Magyarországon tény hogy elszáltak az árak, ittis sokat drágult de apummal ketten 3000 euróbol simán fel tudnánk újitani, bútorral mindennel.

2024. máj. 4. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez felülről beázott, gond lehet a tetővel.

Apuddal nézzétek meg.

2024. máj. 4. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén nem, olyan szinten be van ázva, hogy nem tudom mire ment el eddig a közös költségük.
2024. máj. 4. 23:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez itt a gond. Romániában olyan nevetséges a közös költség hogy kb semmire nem elég (1000-2000 ft).
2024. máj. 4. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kérdezed meg egy román fórumon, valószínűleg az ottani emberek jobban átlátják a helyi ingatlan piacot
2024. máj. 5. 00:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a teto beazasa megszunt, akkor is nagyon sokat kell ra kolteni. Ugy tunik, hogy volt egy ajto is, amit megszuntettek. Nekem nem egy garzonnak tunik, de lehet, hogy csak a nagyon rossz kepek miatt tunik tobb helyisegesnek.

A felujitas nagyon sok lesz, legalabb a lakas ara megegyszer, es akkor meg all a zaszlo, hogy az elso esonel beazik ujra es arra ebredsz egyszer majd, hogy ejjel haromkor zuhanyozol (vagy eppen zarlatos lett az egesz lakas met szetazott az elektromos halozat)

2024. máj. 5. 01:46
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Kulturalt, joarcu emberek lehetnek a szomszedok... Valoszinuleg az epulet (es szomszed epuletek) kivulrol is pont ugy neznek ki, mint ez a lakas belulrol.
2024. máj. 5. 08:36
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Kizárt, ez egy romhalmaz.

Az egy dolog, hogy a téglán/betonon kívül mindenből új kell, amit szerintem durván alábecsülsz költségben is, de mit kezdesz a lakáson kívüli porblémákkal? Mint pl a beázás? A többit nem tudjuk.

Egy ingatlan értékének egy csak egy része, hogy mi van a falakon belül. Legalább olyan fontos, hogy hol van, lakásnál milyen a ház és annak anyagi helyzete, a lakóközösség stb stb.

Egyébként ha ekkore pengék vagytok faterral, miért itt kérdezed? Ő nem tud mondani egy reális árat a felújításra?

Meg úgy eleve milyen céllal vennéd meg?

2024. máj. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!