Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki milyen magatartást javasol...

Ki milyen magatartást javasol arra hogy ingatlan bevételénél a szomszédokat felkeressük? Nekem konkrétan azt ajánlották, hogy egy-egy üveg pezsgővel a kezemben megyek át és mutatkozzak be.

Figyelt kérdés

Jó ötletnek tartom, de érdekel, hogy van-e másnak jobb vagy akár rosszabb ötlete is?

Az én személyes célom az, hogy biztosítsam a szomszédokat, hogy ha bármi problémájuk van velem, nyugodtan jöjjenek át és mondják meg mert megtudjuk beszélni. Ezt jó ötlet így elmondani?

2024. ápr. 11. 07:59
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Mert ezek azért problémás dolgok a hozzáálláshita mert ha zajonkás van akkor ezt nagyon egyszerűen lehet orvosolni hangszigeteléssel. Onnantól kezdve nincsen probléma szóval messze nem valami kezelhetetlen helyzetről van szó
2024. ápr. 12. 14:06
 42/48 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sok az idegbeteg, akkor jobb lenne hallgatni rájuk, mert a leendő szomszédaid is nagy valószínűséggel azok lesznek.

Köszönöm a minősítést a többi jóakaratú, segíteni vágyó válaszoló nevében is.

Kár volt a a ráfordított időért.

2024. ápr. 12. 14:16
 43/48 anonim ***** válasza:

Nem, kedves kérdező! A szomszédaid nem fogják költégbeverni magukat, és hangszigetelni alul-felül-kétoldalt, mert te odaköltöztél, és zajongsz, hanem kihívják a rendőrséget, ha a figyelmeztetés nem használ.

És ezen a pezsgős ivási kultúrád sem segít.

Vagy úgy érted, hogy te hangszigeteled az egész albit? Rajta, az jó ötlet.

2024. ápr. 12. 14:28
 44/48 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy attól hogy az egyik idegbetegre hallgatók még nem lesz jobb a másikkal a helyzet.

Mégis hogyan minősítsem meg azt akinek az alkohol csak alkoholizmust jelenthet mértékel fogyasztást nem.

2024. ápr. 12. 14:35
 45/48 A kérdező kommentje:
43-as nekem nagyon szorgalmasan kell y jegyzetelnem mert ekkora baromságot tényleg nem tudnék kitalálni
2024. ápr. 12. 14:36
 46/48 anonim ***** válasza:

44# Ne hallgass egyikre sem, menj a saját fejed után.

Én bátorkodtam azt mondani, hogy alkoholistának nézhetnek, ha itallal

mész bemutatkozni. Lehet, hogy nem is tévednek, ha annak néznek?

Mert az ivási kultúrához az is hozzátartozik, hogy mikor, hogyan

iszunk. Abban nincs benne a bemutatkozás.

2024. ápr. 12. 14:42
 47/48 anonim ***** válasza:

" 41/46 A kérdező kommentje:

Mert ezek azért problémás dolgok a hozzáálláshita mert ha zajonkás van akkor ezt nagyon egyszerűen lehet orvosolni hangszigeteléssel. Onnantól kezdve nincsen probléma szóval messze nem valami kezelhetetlen helyzetről van szó"

2024. ápr. 12. 14:45
 48/48 A kérdező kommentje:

Attól hogy idézet még nem lesz más a helyzet. És igen lehet az egész albit is hangszigetelni ha problémát okoz a hiánya.

Ezt jelentené normális hozzáállás nem pedig azt amit itt egyesek írtak.

2024. ápr. 12. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!