Ki milyen magatartást javasol arra hogy ingatlan bevételénél a szomszédokat felkeressük? Nekem konkrétan azt ajánlották, hogy egy-egy üveg pezsgővel a kezemben megyek át és mutatkozzak be.
Jó ötletnek tartom, de érdekel, hogy van-e másnak jobb vagy akár rosszabb ötlete is?
Az én személyes célom az, hogy biztosítsam a szomszédokat, hogy ha bármi problémájuk van velem, nyugodtan jöjjenek át és mondják meg mert megtudjuk beszélni. Ezt jó ötlet így elmondani?
Vigyél pezsgőt. Vagy örül neki és behív, vagy kivág vele, esetleg elveszi a kezedből, és becsapja az orrod előtt az ajtót.
Majd kiderül.
Ha vennek egy hazat, hogy legalabb egy evtizeden at ott eljek, akkor egy rovid bemutatkozas, telszamcsere erejeig vegigjarnam a kozvetlen szomszedokat, ha jofejek, athivnam egy delutanra tovabbi ismerkedesre.
De ha en berbeveszek egy lakast, lexarom, hogy kik laknak korulottem. 20 even at eltem alberletben, korulottem is cserelodtek a lakok, sosem mentem vagy jott hozzam senki bemutatkozni.
Nem “baromság”, hanem ez a megszokott, ha valaki italt visz akkor azt szokás együtt meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!