Budapesti társasházi lakás WC nélkül?
Voltam egy ingatlanmegtekintésen, olyan hiányérzetem volt mikor körbe néztem és akkor közli a tulaj, hogy amúgy nincs WC.
Ez a képeken fel sem tűnt, szövegében nem volt megemlítve. Maga a társasház közepes állapotú, eddigi hasonló vagy rosszabbaknál is volt saját wc.
Felmerül a kérdés bennem, hogy azért nincs mert nem kialakítható vagy csak szimplán nem volt rá igény az eddigi tulajnak?
Érdemes egy ilyen lakással foglalkozni?
Én még laktam olyan helyen, ahol közös WC volt a folyosó végén, fürdőszoba meg sehol sem, de ez már 60 éve is rossz volt.
Ha neked van rá igényed, akkor nézz utána, hogy gazdaságosan kialakítható-e, vagy keress másik lakást.
Elmutatott a folyosó vége fele de akkorra már eléggé csalódottnak éreztem magam, ezt egy elég fontos infonak tartom, hogy ne helyben közöljék velem, na meg a kommunikáció is elég nehézkes volt, nem tudott sokat mondani.
Szépen elköszöntem az idős bácsitól majd mentem a kövi lakást megnézni.
Csak azért kérdezősködök itt, hogy ha lehet vele foglalkozni az mennyiből jönne ki, mert akkor annyival kevesebbet ajánlanék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!