Hogyan kell lakást eladni ingatlanos nélkül?
Energetikai tanúsítvány, tulajdoni lap, hirdetés pipa. Jönnek is megnézni. Ha megállapodunk jöhet is a hitel képesség , adásvételizés?
Adásvételinél kérnénk önerőt csak.
Én most kérek foglalót és Írunk papírt róla magunk közt
. Egyéb okok miatt csak jövő hónapban adásvetelizünk. Ott a foglaló/önerő többi része lesz kiutalva. Értékbecslés a hitel kérelem beadása után van.
Igen előzetes hitelbírálat nélkül rizikós belekezdeni.
33: Én is ezt írtam.
Egyéb okok miatt?...
Milyen ok lehet erre?
A vételi nyilatkozatból/foglalóból kihagytuk igen. Ha ingatlanossal is csinálod nincs olyankor még ügyvéd. Ez egy biztosíték mindkettőnknek.
Mindjárt szülök. :) Ha mégsem kórházi befekvés.
"Ha ingatlanossal is csinálod nincs olyankor még ügyvéd."
De, van!
A bérbeadással tévesztheted össze, ahhoz nem kell ügyvéd.
Van ügyvéd azonnalra, elég e-mail-en küldeni az adatokat!
Tudok ajánlani többet is Pesten.
Nem kell odamenni. Kórházból is tudod intézni, telefonon is. Ők is szülnek, megoldják.:) Van aki odamegy hozzád, ahol vagy.:)
Elküldöd neki a papír fotóját, írja a szerződést.
Jobbulást a babával! <3
38: Akkor közjegyző kellett legyen. Ellenkező esetben nem a tiéd a lakás hivatalosan!
"... a tulajdonszerzés ingatlan-nyilvántartási bejegyzésének nélkülözhetetlen feltétele ügyvéd vagy közjegyző közreműködése."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!