Szerintetek egy 15. kerületi felújítandó panel árából ( nagy) Bp-en hol érdemes lakást venni? Többi lent..
Én fordított helyzetben voltam két éve, családi okokból kifolyólag. Egy 7. kerületi 35 nm-es, tökéletes helyen lévő, közepes/felújítandó garzont adtam el és még kb. 10% ráfizetéssel vettem egy felújított 60 nm-es panelt Újpalotán. Az a 10% különbség nagyjából a felújítottságból eredt. Szóval fordítva is működhet a dolog:
Azaz szerintem a panelod árából tudsz venni egy kis gazont a 7-ben, ami vagy közepes állapotú, vagy esetleg kevésbé frekventált helyen van (pl. "chicagó"). Ami a 7. kerület mellett szól, hogy ott kiválóan ki lehet adni a lakást. Én is évekig kiadtam és kb. mindig még válogathattam is, hogy a 100 jelentkezőből kinek adjam ki. Ráadásul jellemzően jól szituált fiatal felnőtek, egyetemisták és külföldiek jelentkeztek és nem az volt, mint amit a 15. kerben kiadóktól hallottam, hogy a 10 jelentkezőből 8 "szia, uram"-mal köszön (ha érted a célzást...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!