Hová érdemes költözni Magyarországon belül?
Az a helyzet áll fent, hogy szüleim meghaltak. Testvéremmel el akarjuk adni a házat és kb 35 millió lenne fejenként a házból.
Hová érdemes költözni ahol ennyiért lehet családi házat venni , élhető azért a város/ falu , de van munkalehetőség a közelben.
Jogosítványom van, én magam is futár vagyok jelenleg .
Valamelyik nagyváros kertvárosi részébe, gondolok itt a futárságra.
arra azért érdemes figyelni, hogy a barátok, ismerősöktől ne legyen az ember távol.
Bp külváros/ agglomerácio
esetleg Győr és környéke.
Budafok, Kelenföld, Lágymányos...
Újbuda a legjobb, de ott nem veszel ennyiből lakást(sem)
Székesfehérvár környéki falvak csakis Fehérvártól északra, északnyugatra. Móri járás pl.
Budapesti agglomeráció, de ne az M5-ös autópálya mentén lévő településekre
Győr környéke, Tata környéke, de ne Tatabánya.
Budapesti agglomeráció, és az M7-es autópályától északra, Dunától nyugatra lévő területekben szabad csak gondolkodni.
Én is Fejér megyei vagyok (tősgyökeres), kinek hol jó, embere válogatja, de én például Polgárdit javasolnám. Átmenetileg 6 évig laktunk ott is, anyukám bár nem tudta megszokni, de én viszont szerettem.
Falusias jellegű mezőgazdasági iparváros, a lakosok könnyen barátkoznak, összetartó közösség. A központban majdnem minden egy helyen van: önkormányzat, bank, posta, orvosi rendelő, bolt, pizzéria, cukrászda, kocsma, buszmegálló. Székesfehérvár mindössze 17-20 km, és ha elromlana a kocsid, a távolsági buszok Székesfehérvárra egész nap oda-vissza átlagosan 20 percenként mennek! Másik irányba pedig a Balaton is relatíve közel van.
Ahogy néztem, mostanában ott is rendesen felmentek az ingatlanárak, eléggé széles skálán mozognak, de olcsón is vannak egész jó méretű (60-110 m2) és állapotú házak, lakások.
“keresztülszabdalják a beduguló kétsávosok meg sok forgalmas vasútvonal“
Nem tudom, ezt hogy érted, Fehérváron dugó csak az ipari parkoknál van, és ott is csak a péntek délutáni csúcsforgalomban! Fehérvár nem olyan, mint Pest, itt autóval is lehet normálisan haladni, a vasútvonal egy része meg bár valóban keresztülmegy a városon, de különösebben nem zavaró, délebbi városrészen húzódik, az összekötő Széchenyi út pedig a vasúti híd alatt megy át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!