Melyik városba érdemes költözni Magyarországon?
Olyat helyet keresek ami se nem túl nagy, se nem túl kicsi, és ahol szép a környezet.
Munka az mindegy, mert a vállalkozásom bárhonnan tudom csinálni.
3. Azért nem mindenki szereti azt a helyet, ahonnan származik.
Szerintem érdemes kicsit szűkítened, hogy mi az, ami biztos legyen helyben. Hegy, erdő, víz...? Vagy fontos az épített környezet is, hogy legyen történelmi? Infrastruktúránál legyen-e mondjuk kórház vagy házhoz szállítás? Csak autóval legyen élhető vagy legyen gyakori vonat vagy elég a busz?
Egyszerűen nem lehet normális választ adni egy ilyen bugyuta kérdésre.
"ami se nem túl nagy, se nem túl kicsi"
Magyar szinten? A százezres városok, mint Nyíregyháza, Székesfehérvár kiesnek? Az abszolút legnépesebb Budapesthez képest ugyanis sehol nincsenek lakosságszámban.
Vagy egy 15-30 ezres városra gondolsz? Azok is tekinthetők azonban túl nagynak, tekintve a magyar településszerkezetet, amely döntő többségben párezres, de inkább párszáz fős falucskákból áll.
Vagy nemzetközi szinten gondolkodsz? Akkor a se nem túl nagy, se nem túl kicsi kritériumnak egyedül a főváros felel meg.
"szép a környezet"
Ha megkérném a gyk közönséget, hogy linkeljenek nekem szép lányokat, a 99% 40 kg-s modelleket küldenének, amik nálam véletlenül sem esnének a szép kategóriába. Mégis honnan tudjuk, mi neked a szép?
Még arra sem vetted a fáradságot, hogy kifejtsd, milyen környezetre gondolsz. Ózdot vagy Komlót például lélegzetelállító természeti és földrajzi környezet veszi körül, az épített környezetük azonban csak a leginkább hardcore arcoknak kedves (ettől függetlenül te akár ezt is találhatod szépnek).
Mindegy, mindenesetre ajánlok pár tippet, ami az én szubjektív nézetem szerint megfelel az általad felállított kritériumoknak: Balassagyarmat, Sárospatak, Mátészalka, Nagykőrös, Mezőberény, Zirc, Nyergesújfalu, Barcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!