Mennyire érdemes dél-Magyarország környékére költözni csak az éghajlat miatt?
Figyelt kérdés
Nem akarom elhagyni Magyarországot, viszont nem is kötődöm annyira oda ahol most lakom ( Miskolc.) Érdemes lehet a Mediterrániába költözni innen vagy nagyon rossz ott a helyzet? Már kivagyok ettől a miskolci időtől, de nem is ez, hanem az a tény hogy Baranya környékén mindig 10 fokkal melegebb van télen, kb mint Olaszországban… Nem bírom napsütés nélkül.febr. 14. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, érdemes
Nem, autista vagy
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Csak szólok, hogy ugyanott a nyarak is melegebbek. Bírod a hőséget?
2/8 A kérdező kommentje:
Ha kárpáti brazil lennék akkor nem tudnék írni
febr. 14. 19:54
3/8 anonim válasza:
Én baranyában élek. Mindig azt nétem az időkép hőtérképén, hogy basszus hogy bírják ezek ott Miskolcon meg a környékén :D
Szép környék, szeretem azt a vidéket, de nem laknék ott pont a sok hideg miatt.
Nyáron itt tényleg beteg meleg van. Kárpáti brazil is van bőven, úgyhogy nem lesz furcsa :D
4/8 anonim válasza:
Mielott Baranyába leköltozol azt érdemes végig gondolni, hogy túl sok munkahely azon a környéken nincs.
5/8 anonim válasza:
Menj a horvát tengerpartra. Tanulj meg horvátul.
6/8 leszbikuslány válasza:
Szeged eszedbe sem jutitt?tudod pont itt ahol élek itt van nyáron dzinte ezen a helyen a legmelegebb ami melegben en elajulok ennev szívesen cserélnék veled a jó kis hüvósebb Miskomci levegöre mert fizikailag a testem túlhevúl es képteken vagyok akkira höt leadni a testem túl melegedése miatt tilos a melegben lennem mert abba én beke is pzsztulok sajnos es a hideget meg kifejezetten imadom de itt sajnos tul meleg van Szegeden
7/8 anonim válasza:
Mondjuk, ha hosszantartó hőhullám van, akkor Miskolc se a legkellemesebb. Most, hogy 35 vagy 38 fok van, szinte majdnem mindegy, a légkondi egy panelben így is-úgy is kelleni fog. A tél viszont sokkal enyhébb pl. itt Pécsen.
8/8 anonim válasza:
Magyarország nem túl nagy ország. Hőmérsékletben átlagban legfeljebb 2-3 fok különbség van jellemzően. Az olyan sokat számít?
Pécsi vagyok, jelenleg közel 40 fok van. És ha a globális felmelegedést nézzük, ez egyre csak rosszabb lesz. Az, hogy elköltözök északabbra, mondjuk Budapestig, nem sokat segít. Akkor már inkább Skandináviába mennék valahova. Legalább ott még van tél, meg nyáron is csak 30 fok körül van. Az még teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!