Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tud edesanyam a nevemben...

Tud edesanyam a nevemben ingatlant vasarolni?

Figyelt kérdés

udvozlet,

jelenleg kulfoldon elek es szeretnek egy hazikot otthonra, ha anyum elkuldom a penzel akkor van barmi mod h legalisan az en nevemre keruljon az ingatlan a megvasarlaskor?

febr. 17. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Ha 16 vagy igen. Amugy nem.
febr. 17. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Anyukád tud venni ingatlant, lehetsz te a tulajdonos, de az esetleges törltesztést csak akkor kell neked fizetni, ha te írod alá a kölcsönszerzödést.

1-es miért nem vehetne az anyja az ö nevére? Sokan csecsemöknek is vesznek, illetve bárkit be lehet iratni tulajodonosnak, amiért nem szokaás, hogy ilyen esetben a vevönek semmi joga sem lenne a házban, mert nem az övé!

febr. 17. 18:13
 3/11 A kérdező kommentje:

nincs kolcson, kp teljes osszeg. irtam h kulfoldon vagyok, itt meg a kerites is kolbaszbol van. :D

na de akkor hogy is mukodne ez a gyakorlatban meg a lepapirozasnal?

tehat akkor nekem semmit nem is kene alairnom ahhoz h a hivatalos tulaja legyek az ingatlannak?

febr. 17. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Foglaljuk össze a kérdést: tíz millióid vannak, de sajnálsz 100ezret repjegyre, hogy aláírj egy papírt.

Folytasd a sztorit, nagyon jól szórakozunk!

febr. 17. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

4es: elöször is nem mindig megoldás a repülö - nekem semmivel sem gyorsabb vagy egyszerübb, mint vonattal - , másrészt nyugaton a 10 millió nem nagy összeg, nem annyi, mint MO-on. Ezen kívül egy ingatlan megvétele nem csak egy aláírás!

De nem mindenhol megoldható, hogy eltünj egy vagy több hétre a munkából - mert még Európán belül is ennyi idöbe minimum beletelne az ügylet.

Kérdezö: anyukád keresse fel a közjegyzöt, és kérdezze meg, mi kell hozzá - feltehetöen kell hivatalos meghatalmazás töled, meg esetleg más valami is, ott kap megbízható infót!

febr. 17. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Akkora istencsászár a kérdező, hogy heti 20 óra mosogatással összerakott 50 milliót (bocs, ha lelőttem a poént), de nem fér bele az idejébe hazajönni elkölteni. 😂
febr. 17. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
6-os: ennyire primitív vagy? NEM MINDENKI mosogatással tölti az idéjét külföldön, vannak, akik többre jutottak, mint te!
febr. 17. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet.
febr. 17. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

"nincs kolcson, kp teljes osszeg. irtam h kulfoldon vagyok, itt meg a kerites is kolbaszbol van. :D"

Figyelj már olcsójános! Nincs pár ezresed fapados repjegyre hogy hazagyere pár napra anyát megölelgetni meg venni egy házat?

febr. 17. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyádat meghatalmazod, tárgyal, az ügyvédnél eljár, megszervezi az időpontot, hazajössz, aláírsz.

Meghatalmazod anyádat, hogy a többi hatóságnál, a földhivatalnál, gáz, víz, villany, szemétszállítás szerződés, átírás ügyében eljárjon.

febr. 17. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!