Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire hallatszik fel a...

Mennyire hallatszik fel a panellakásba, ha az alatta lévő garázsba beállnak?

Figyelt kérdés
Tehát ha az első emeleten van a lakás alatta a földszinten pedig garázsok vannak, és beindítják reggel az autót, kiállnak, este beállnak mennyire zavaró? Ezenkívűl nyáron mennyire fűti fel a padlót az alatta lévő garázsban álló meleg motorú autó? Télen nem jön fel a garázsból a hideg? A füstöt lehet érezni?

jan. 25. 06:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy egy 1.4es suzukival, vagy egy camaro ss V8-as motorral.
jan. 25. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Változó méretűek a panel garázsok?

Nekem a Octavia 3 nem fért be az ajtóján, az O4 pedig még 1,5 cmvel szélessebb. A hosszát nem is tudom, már régóta családi házban lakok

jan. 25. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy qzt az ajtót le lehet cserélni, modernizálni?
jan. 25. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem táviranyítós felfelé nyíló garázskapum van a panel garázsomon és jó 20cm-t nyertem vele.
jan. 25. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon zavaró és büdös is, mert felfelé száll a kipufogógáz. Ha diesel, akkor még büdösebb és hangosabb.
jan. 25. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Miért, alattad trakrort használnak és 1órát melegítik a motort? Azért egy 2perces be-kiállásba nehogy már belehalj a dízelfüstbe...
jan. 25. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát mikor mi haverral beálltunk fater garázsában, szerintem általában olyan csendben voltunk, hogy semmi nem hallatszódhatott fel...
jan. 25. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi ilyen lakásban lakunk, a kocsik nem annyira hallatszanak, az ajtó nyitása inkább, illetve ha valamelyik intelligens figura üvölteti a kocsiban a zenét, mikor áll be.

Hideg a padló sajna.

jan. 25. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!