Azok az otthonok ahol nincs bevezetve a víz, mit használnak helyette?
Figyelt kérdés
Kútról van ilyen esetben bekötve? Ha nincs kút akkor hogyan oldják meg?febr. 4. 08:23
11/12 anonim válasza:
Én pattogni? Üldözési mániád van! Én csak nem értettem mihez kell nagy hely. Nézd, azt hogy te hogy olvasod föl magadnak azt, amit írtam, azt én nem tudom befolyásolni. Eleve az előző hozzászólást sem neked címeztem, Te reagáltál rá úgy, mintha az hozzád szólt volna! Általánosságban írtam, sokan klórozzák az esővizet, az UV lámpa egy alternatíva, egy olcsóbb alternatíva végeredményben, mert a klórt adagolni kell, de sokan nem szűrik sem az esővizet sem a kúti vizet, ebből csak annyi hátrány származik, hogy mindkét esetben előfordulhat némi hordalék a vízben, ez lerakódik a házi vízműben és akár a csapokban is. Rengetegen tartanak attól, hogy valamiféle fertőzés kapható el az ilyen víz használatától, még mosogatni sem mernének vele. Ezt másoknak, bárkinek, aki olvassa és esetleg ebben gondolkodik, hogy így oldja meg a vízellátást, azoknak írtam. Nem tesódat akartam ezzel ekézni, hogy Ő anno rosszul csinálta.
12/12 anonim válasza:
Én nem tudom BP környékén mi a beépíthetősége a zártkerteknek, de a legtöbb város körül 3%, ami 1000m2-es telek esetében 30m2 -es alapterületű "tároló"-t jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!