Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vasúti sín melletti régi...

Vasúti sín melletti régi bakterház megvétele,áron alul?

Figyelt kérdés

Adott egy kis dunántúli település,az önkormányzat árulja a régi 60m2 tégla kétszobás felújítandó bakterházat.

Jóval olcsóbban mint azon a településen a többi hozzá hasonló ingatlant.

Benne van a leírásban,hogy sín mellett van különböző hanghatások érhetik a leendő tulajdonost

2024. jan. 13. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt is érdemes megnézni, hogy nem fog-e előre láthatólag valamikor megszűnni ott a vasúti közlekedés. Lehet, hogy pont azért is eladó a ház mert nincs rá szükség, kicsi a vasúti forgalom és talán egyre kisebb lesz. Lehet, hogy most még jár ott a vasút, de lehet már pár év múlva nem fog.
2024. jan. 14. 11:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is inkább a jogi oldala miatt aggódnék. Olvastam régen, hogy a MÁV elég nagyvonalúan kezelte az ingatlanok építését, volt amit be se jegyeztek a földhivatalnál, vagy a ház nincs a telekrajzon, szóval sokszor tisztázatlan a jogi állapotuk. Meg amit írtak, hogy valamilyen jogot jegyeztek be az ingatlanra az állam vagy a MÁV részére, ez is húzós lehet, ezért egy jó ügyvéd mindenképpen kéne.

De amúgy némelyik ilyen bakterház nagyon hangulatos, én is megvenném, ha sima ügy lenne, engem nem zavarnának a vonatok.

2024. jan. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!