Mi a kedvenc idézeted az Indul a bakterházból?
Figyelt kérdés
Az univerzálisak....2023. máj. 23. 17:34
1/13 anonim válasza:
Javulnék én, édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen!
2/13 anonim válasza:
Nem tudok vele azonosulni.
De csak az maradt meg nekem a filmből, hogy egyik beszólása miatt a seprűvel akarta megverni őt a vénasszony, és kergette, én abban meg csak a bántalmazást láttam és rettegtem.
Mivel láttam az egészben hogy a gyerek amúgy jószandékú csak épp poénos, "fel van vágva a nyelve",és ezért seprűvel verni? És egy gyereket?
Féltem nagyon.
Ennyi maradt nekem meg a filmből.
Nem a vicces élmények.
3/13 anonim válasza:
De szép színe van kendek, olyan szép sárga, tudja már mire gondolok...
4/13 anonim válasza:
#2:
Hát ha téged ez a film ennyire traumatizál, akkor keress fel egy pszichológust. xD
5/13 anonim válasza:
Beszélték felőlem az emberek hogy csuda gyerek vagyok, meg hogy fel kellett volna akasztani két napos koromba, mert nem lesz belőlem becsületes ember, se így, se úgy.
6/13 anonim válasza:
Az a legkomolyabb, amikor a bakternak odaadja a ruháját a piócás embernek.
7/13 anonim válasza:
#5 És fel is akasztotta magát. Egy pár évtizeddel később.
8/13 anonim válasza:
Rühellem ezt a filmet, de tényleg!
De ha nagyon mondani kell valamit:
"SZERETIK A TIKA-TIKA MEGGYET!!!" :)
9/13 anonim válasza:
Buga Józsi nem szép, de gavallér.
10/13 anonim válasza:
Középiskolai kollégiumban pusztulat rossz volt a kaja. Ott sokszor nevettünk a saját bajunkon azzal, hogy "magának bezzeg szarvasbogár jutott", mikor próbáltuk legyűrni az ehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!