Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem írják bele a hirdeté...

Miért nem írják bele a hirdetésekbe az ingatlan homlokzati színét?

Figyelt kérdés
Szerintem fontos szempont.

jan. 13. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert egyrészt senkit nem érdekel, elvégre bármikor átfesthető, másrészt úgysem vesz senki komolyan olyan ingatlanhirdetést, amihez nincsenek fotók feltöltve.
jan. 13. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami fontos neked, azt megkèrdezed
jan. 13. 19:47
 3/8 qkker1 ***** válasza:
100%
Mert a legkevésbé lényeges információ!
jan. 13. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj nagyon sok hirdetésnél nincsenek külső képek... ez ugyan az az idiótaság, mint az árát priviben...
jan. 13. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ritka az amikor külső képek vannak az ingatlanról. Az, hogy senkit nem érdekel azt túlzásnak érzem. Egy eladó iPhonehoz vagy egy 25 éves Suzukihoz is odaírják a színét. Ráadásul egy családi ház esetében azt mondani, hogy ha nem tetszik akkor át lehet festeni? Milliós tétel. Az meg már számít egy átlag vásárlónál.
jan. 13. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nem erősen felújítandó (=romhalmaz) a ház, ott szokott lenni külső kép.
jan. 13. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom te hol nézel eladó házakat, én az agglomerációban szó szerint évek óta figyelem a piacot. De egy kezemen meg tudom számolni hány hirdetést láttam külső kép nélkül. (lehet egyet sem)
jan. 13. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Valamikor szupertitkos az, hogy hol van az ingatlan. Vagy mert sz*r helyen van, vagy mert ingtalanos árulja és nem akarja, hogy megkerüld. Ha beírja, hogy hupilila, vagy van róla kép és kicsit is ismerős vagy a környéken, azonnal megtalálod.

Egyébként ha egy ingatlan tényleg nagyon jó minden szempontból, akkor valóban nem a színe fog eltántorítani...

jan. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!