Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes Vecsésen ingatlant...

Érdemes Vecsésen ingatlant vásárolni?

Figyelt kérdés

Férjemmel kinéztünk egy ingatlant Vecsésen. Kelemföldön dolgozunk egyébként mindketten. Jelenleg a 9.kerületből ingázunk Kelemföldre.

Az agglomerációban akarunk házat venni, ahonnan azért 40perc alatt autóval a munkahelyen lehetünk. (Reggeli és esti dugó sem érint minket. 8-9körül indulnánk a városba. És este 7-8körül indulnánk haza) és kinéztünk egy ingatlant Vecsésen. A Lehel utcában. Milyen az a környék? Egyáltalán milyen Vecsésen élni és ingázni? Mennyire élhető?

A repülőtér közelsége mennyire zavaró (zaj tekintetében) azon a környéken?

Köszönöm a válaszokat előre is. Minden információ segít a döntésben.

jan. 12. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Kelenföld
jan. 12. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A Lehel utca jo kornyek.

A kerdes az hogy a vasuthoz vagy a Fo uthoz van kozelebb a kinezett ingatlan?

A repulok legifolyosoi valtoznak. A repuloter miatt jellemzo egy alapzaj Vecsesen a vasuttol eszakra.

Vecsesrol en nem ingaznek Kelenfoldre: tul nagy a tavolsag es mindig lehet akadaly, ami miatt idore nem lehet megtenni a tavot.

jan. 12. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Hol van Kelemföld?
jan. 12. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem reggel nem járod meg 40 perc alatt csúcsidőben. Ugyanígy délután sem. mi a 18. ker.-ben lakunk, a 19.-be reggel átjutni 2 gyerekkel 20 perc. Ha beáll a forgalom, volt, hogy elkéstünk, 40 perc alatt nem értünk át. Forgalom nélkül 15 perc. Érdemes ezt is belekalkulálni. Ha meg nincs kocsi valami miatt, akkor legalább 1-1.5 órát utazol. Én csak emiatt utálom Bp.et, annyira sokat kell utazni és esélytelen biciklivel netán gyalog eljutni a munkahelyre. :( Szóval Vecsés akkor opció, ha max. Dél-Pesten dolgoztok.
jan. 12. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4. Stimmel.

Én is azt akartam írni, hogy Budapesten a reggeli csúcsforgalom az nem 1 óra, hanem 4-5. Kb. 6:30-11:00-ig.

Az esti 19 órai hazaindulással már esélyesebb elkerülni.

jan. 13. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!