Minden lakásba vihető kisállat?
Figyelt kérdés
Lakás vásárlás előtt állok és a későbbiekben szeretnék majd egy kutyát vagy cicát.
Azt tudom, h az albérletek tobbsegebe nem vihető kisállat. Erről maga a lakás tulajdonos dönt vagy van valami szabály ami az adott házba érvényes? Érdemes ilyen esetbe erre is figyelni majd?
jan. 6. 17:43
11/14 anonim válasza:
Nálunk az SZMSZ-ben bele van írva, hogy lakásonként csak egy kutya tartható. Nyilván senki nem tartja be, az más kérdés ha másokat már zavarsz ezzel.
12/14 anonim válasza:
12: társasházba nem való kutya maximum ha éjjel nappal vele vagy. Ha már elmész dolgozni 8-12 órát és egyedül hagyod ott fog sírni és ugatni a lakásba. Szóval a kisgyerek kisebb vizet zavar.
13/14 anonim válasza:
Gondolom, akkor te még hírből sem hallottál a home officeról.
14/14 anonim válasza:
Amúgy érdekes mód nekem egyik kutyámracse volt sose panasz, heti két nap bejárok dolgozni, van beltéri kamera és amíg nem vagyok itthon egész nap csendbem fetrengenek a kanapén. Szemben a felettem lakó 4 gyerekes családdal, akik korán reggeltől éjfélig üvöltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!