Kb 16 négyzetméteres különálló lakrészt mennyiért lehetne kiadni?
Van egy ekkora helyiségem ahol könnyen kitudnék alakitani ekkora területre egy kis wc, zuhanyzót, mini konyha, szobát igényesen. Udvar nem lenne hozzá, egyből az utcára nyilna a bejárat igy teljesen el lenne szeparálva a két lakrész, viszont parkolni bárhol lehet ingyenesen és szabad hely is van bőven.
A lényeg hogy helyileg Bp kb 30-35 km, jó tömegközlekedés van busz, vonat, autópálya (M3), Gödöllő melletti faluban, de a közelben minden van szóval nem tipikus vidék, minden fontos dolog (posta, orvos, busz, bolt, vonat kb 5 perc séta, najó a vonat kb 15).
#10 vagyok, most olvastam el #1 kommentedet.
27 m2-ből már ki lehet mindezeket alakítani normálisan. Persze mindent át kell gondolni, mert akkor is ki lesz centizve mindennek a helye.
Így már lehet embert találni rá. #9 által írt 40e Ft/hó árral egyetértek. De eléggé függ attól, hogy összességében tömegközlekedéssel mennyi idő bejutni a belvárosba, ill. milyen ritkán indulnak buszok a gödöllői HÉV-állomásról abba a faluba.
Szerintem pedig jó ötlet, de mindenképp a 27 nm mellett dönts.a 16 az nem embernek való élettér.
Mivel ez egy kis garzonlakásnak megfelel, szerintem 70-80+rezsit elkérhetsz érte simán, de lehet hogy többet is.
@19
Világvége falukban nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!