Lakásvásárlás előtt állok. Ezek az utcák és környékük biztonságosak?
Figyelt kérdés
13. kerület Kassák Lajos utca KPMG irodaházak mögött
Angyalföld,
13. kerület Szent László út, Hajdú utca, Pap Károly Utca
2023. nov. 13. 01:25
3/7 anonim válasza:
Papp Karoly kornyeken lakom, rendszeresen van 1-2 uvoltozo, valszeg beallt reszeg bolond, de tudtommal nem tamadtak meg meg senkit. Ugyanarrol az 1-2 emberrol van szo, gondolom itt laknak ok is valahol. Egy fiatal srac meg egy idosebb, vegigobegatjak a kornyeket, karomkodnak uvoltve seta kozben, azt ennyi. A kitolt kukakat neha atturjak csovesek, cigok. Ezt leszamitva kulturalt kornyek, normalis emberekkel, en is meglepodtem, hogy ilyenek vannak.
4/7 anonim válasza:
KPMG jó környék és arrafelé mindig lesz szellemi munka.
Én nagyon szeretem azt a részt.
13. kerben nem élnék, de ettől független a megnevezett részek szerintem nagyon jók.
5/7 anonim válasza:
Igen. Itt élek, soha semmi gondom nem volt.
6/7 anonim válasza:
Nem jo a kozlekedes.
Ejjel nem jar semmi.
Nem koltoznek oda semmikepp. Nagyon kulvaros.
7/7 anonim válasza:
Az előbbinél lakok, a Szent Lászlón, jó a közlekedés közel a 30-as busz, és jó környék. Drágák is a lakások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!