Lakásvásárlás hol, ha kökinél dolgozom? Részletek lent.
Pesten szeretnék lakást vásárolni, nem vagyok eleresztve, így a belváros kiesik.
Olyan környéket szeretnék megcélozni, ami a metróvonalhoz viszonylag közel esik, hogy könnyű legyen a belvárosba való bejutás is, meg a munkába való bejutás is.
Ami még fontos, hogy élhető környék legyen és ne kelljen a biztonságomért fohászkodnom, ha esetleg éjszaka hazafelé sétálok.
A József Attila lakótelepet, illetve Újhegy Kökihez közeli részét néztem ki első körben.
Én is Kökin dolgozom.
Először a Rózsaliget lakóparkban nézelődtem, de elvetettem, mert az árához képest csapnivaló a minőség és a lakóközösség (pl sokan nem fizetik a közös költségeket, amit így a többi lakónak kell).
Második opcinak panelt néztem a Kőbányai és Kispest oldalon is. Végül Kőbányára, azon belül a Újhegy Gergely és Harmat utca által határolt részére szűkítettem a keresést, mert itt épültek 3 szobás (68 m-es) panelek (a kispesti oldalon inkább 2 szobásokből bő a kínálat).
Végül úgy döntöttünk feleségemmel, hogy inkább több hitelt veszünk fel és Vecsésen veszünk egy nagyobb, új-készházat. A poén az, hogy az új családi ikerház-negyed (4 lakásos ikerház) négyzetméterára alacsonyabb, mint a Köki panel.
Vecsésről pedig 15-20 perc alatt bent van Kökin a vonat is és a busz is, melyek 20-30 percenként közlekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!