Lakásvásárlás Bp.8. Kerületben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok es lakást keresünk Budapesten, de nem külső kerületben.
A 8. kerület tudom, hogy nem a legkiválóbb környék, ezert kérdezném azoktat, akik ismerik vagy a közelben élnek, hogy milyen résznek tartják a József krt. - Harminckettesek tere zónát?
2018. márc. 17. 09:23
1/5 anonim válasza:
Egész elviselhető.
Nekünk az Orczy téren van egy eladó lakásuk éppen.
2/5 anonim válasza:
Ez már lejárt téma, hogy a VIII. ker. gáz.
MINDEN kerületnek vannak jobb és rosszabb részei, speciel a József krt. nem is tartozik a rosszak közé.
3/5 anonim válasza:
Józsefvárosi vagyok, bár a külső határán. Előttem mindent leírtak. :) nekem mindössze túl belváros lenne.
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben inkább a XIV. Kerületben néznék, kertvárosias, de 20 perc alatt bent vagy a belvárosban.
A 8. az még mindig cigánytelep, kivéve a drágább részeit, de az meg megfizethetetlen.
5/5 anonim válasza:
Egész jó környék, bár nekem túl központi, túl zajos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!