Mennyire fontos, hogy legyen egy Mc donalds vagy Burger king a lakásotok közelében?
Én nem laknék a közelében, mert széltől függően a szél oda hozza a kaja és olaj szagot.
Bulizos napokon bizonyos egyéneknek menet közbe potyog a szemét a kezeik közül, ahogy fogy a hambi. Ha nagyon nincs szerencséd akkor a ti kapualjatokat megtalálják kajálásra, és szinte biztosan ott hagyják a szemetet szétszórva.
És még zajosak is közben, a forgalom is nagyobb az étterem miatt.
8 évig dolgoztam olyan cégnél, ahol a mcdonalds 200 méterre volt, a busz közlekedés miatt a cég előtt vonultak el. Minden hétfőn a takarítónő egy nagy fekete zsák mekis szemetet szedett össze! Ha hosszú hétvége volt akkor sokszor 2 zsák is kevés volt.
Nem tudom hány literes volt a zsák, de össze kötve az asztalig felért...
Vettünk először olcsó műanyag kukákat, elrugdosták, össze törték. Kicseréltük beton talpú fém kukákra, csikk gyűjtővel. Erre mellé dobálták szemetet, pedig ott ettek mellette😮💨. A csikkeket szintén szét dobálták...
Részeg kamaszok....
Még a városban sincsen egyik sem. Azért néha nem lenne rossz, de ilyenkor átmegyünk a szomszéd városba és veszünk ott ilyen kaját.
Eszembe se jutott hogy ilyenre szükség lenne a közelben amikor lakást választottunk.
Általánosságban nem árt ha van normális kajálda egy pár, az tényleg zavaró volt hogy sokáig csak éttermek voltak ahol kész ételt lehetett venni, jó drágán és sok idő alatt. De erre idővel mások is rájöttek és mostanra már van kínai kajás, hamburgeres, gyros-os is meg még pár hasonló a városban.
Amúgy simán tudsz házhoz rendelni ma már bármit akkor is ha nincsen a közeledben. Szerintem ne ezt nézd, hanem hogy te hogy tudsz közlekedni onnan és milyen ott élni, aludni! Kaját tudsz venni akkor amikor dolgozni/tanulni amúgy is elmész máshová, vagy rendelsz házhoz kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!