Van lovasoktatás Ózd közelében ahol zabla nélkül is lovagoltatnak? Írjátok le a nevét ha van.
Ózdon nincs ilyen lovarda, amiben ezt magas fokon csinálnák.
Alapból Mo-n ez ritka, mert "normálisan" tanítják a lovaglást. Nem kapásból ilyen free riding módon.
Iskolalovakon, meg ilyenek főleg nem engedik, mert veszélyes lehet. Nem mindegyik lovat lehet zabla nélkül kezelni.
Szóval a válasz nem, de ha felestartó leszel itthon, és a gazda engedi, akkor lovagolhatsz így.
De nem teljesen értem: most hazaköltözöl, vagy csak hazajössz és lovagolni szeretnél (ha utóbbi, akkor nem jó arra az x időre normál lovaglás?)?
Idehaza???
Haverom egy film miatt akarta megtanulni, hogy lóhátról használ ostort és lő, 10-ből 10 helyről az anyjába elhajtották. Fostak, hogy baja lesz, és kártérítést kell fizetniük.
@ anonim 6
Nem muszáj magas fokon csinálni, csak iskolástató szinten. Nem költözik haza, csak 2 hét, de ez miatt nem fogok lovagolni úgy, hogy a lónak fájjon. Minden lovat lehet zabla nélkül lovagolni, de ebbe most inkább nem megyek bele, nem ez a beszélgetés lényege. Én is iskolalovakon lovaglok zabla nélkül Németországban, amelyeknek ráadásul nem volt jó életük mielőtt megmentették őket, és az összes zablával volt előtte lovagolva. Csak reménykedtem, hogy valaki ismer embert aki lovagoltat és megengedné, hogy zabla nélkül lovagoljak.
De azért köszi, eddig te adtad a legnormálisabb választ a kérdésemre.
@ anonim 7
Reménykedtem :')
Szerintem az, hogy a haverodat elküldték nem volt rossz dolog, főleg, ha lovagolni se tud. Ha elmegy Hortobágyra, ott valószínűleg engedni fogják ostorral, mert a lovak arra vannak tanítva a csikósoktól. A lövöldözést nem hiszem, hogy megengedik.
De amit én szeretnék az egy komoly lovaglás típus, és ahogy Németországban tanulom, ahhoz nem kis tudás kell.
Off, de nem az árt a lónak hogy tábla van a szájában hanem ha helytelenül van használva. Hackamoreral sokkal nagyobb károkat lehet okozni mint zablaval (orra való hatása miatt egy rosszul beállított hackamore és egy rossz kezű lovas el tudja törni a ló orrcsontjat).
Egy jó zabla es hozzá egy jó kezű lovas, olyan mintha nem is lenne semmi a ló szájában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!