VivienNaturalHorsemanship kérdése:
Van lovasoktatás Ózd közelében ahol zabla nélkül is lovagoltatnak? Írjátok le a nevét ha van.
Figyelt kérdés
#Lovaglás oktatás Ózd #Zabla nélküli #Ha lehet Natural Horsemanship, de nem fontos
2023. márc. 18. 16:43
21/26 anonim válasza:
Kellemetlen helyzet. De akkor küldjél már pár megbízható cikket arról, hogy minden zabla ártalmas. Nyugodtan választhatsz németet, angolt ami jól esik.
22/26 anonim válasza:
Meg amúgy én végig arról beszélek, hogy a rosszul használt hackamore ártalmas, nyilván egy jól beállított és jó lovas kezében lévő hackamore hasznos lehet. Én is lovagoltam már lovat hackamoreral, de nem minden lónak megfelelő ez a módszer. Ugyanez igaz a kotofekes, side pull stb módszerekre. Ha megfelelő lovas megfelelő felszereléssel csinálja, akkor nem ártalmas, de nem biztos hogy a lónak is az a megfelelő
23/26 anonim válasza:
Es továbbra is azt mondom hogy ha ez neked tetszik és erre találsz helyet, akkor hajrá, de nem igaz hogy minden zabla ártalmas. Téves infót nem kell terjeszteni neten.
24/26 A kérdező kommentje:
2023. márc. 20. 16:33
25/26 anonim válasza:
Szerintem ha jársz egy helyre, és tudják, milyen szinten lovagolsz, mik a hibáid, akkor lehet róla szó, hogy veszel egy zabla nélküli kantárat, és elviszed magaddal, mikor mész edzésre. Megkérdezed az edződet, hogy használhatod-e azt. Viszont ezzel az a baj (nem vagyok zabla nélküli kantár ellenes, én is zabla nélkül lovagolom mindkét lovam), hogy az iskolalónak ez új dolog, és ha te nem vagy olyan szinten, hogy idomítani tudj egy lovat, akkor nem fog működni. De nyilván hozzá lehet szoktatni, az már edző kérdése, hogy megengedi-e.
26/26 A kérdező kommentje:
@anonim 25
Igen pont ezért kérdezem. Nekem van zabla nélküli kantárom, amit nem tudok használni és még soha nem is volt, úgyhogy el tudom vinni. De ha nem találok helyet ahol szabad úgy lovagolnom, akkor nem viszek mindent haza. Ezért kérdeztem. Végre valaki érti, mit szeretnék és nem azzal jön, hogy most milyen rossz a zabla nélküli stb.
2023. márc. 23. 14:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!