Akik társasházban azt mondják, hogy sose hallanak semmit a szomszédjuktól, nem lehet, hogy nem is lakik ott senki vagy mert ilyen a lakás?
Figyelt kérdés
Én még nem laktam olyan albérletben ahol nem hallottam volna a szomszédaim hangját, pedig laktam mindenfélében.
2023. okt. 29. 18:53
11/19 anonim válasza:
Mi néha halljuk az alsó és felső szomszédot.
Alattunk üvöltöznek, es ajtót csapkodnak. Az ajtó durván áthallatazik, az üvöltözés csak halkan, nagyon ritkán érthető.
Felettünk meg délelőttönként bsznak és nyekereg az ágy.
12/19 anonim válasza:
Felső szomszéd alkoholista így csak aludni jár. A többi fal nem ér össze más lakással :)
13/19 anonim válasza:
Nem, nem vagyok öreg 🤣 27 vagyok, bár lehet már öreg 🤣
Azért tudom mert 20 eve itt lakom, a szembe szomszéddal naponta találkozom, a felettem lakoval kB heti 2-3x. Az ügyvéd kivan írva. 🤣 Ez a panel kB 50 éves ez még joanyagbol van, válassz te is hasonlót és akkor tuti jó lesz.
14/19 anonim válasza:
10 papagáj van a nappalimban. Törpepapagáj is van közöttük, szóval van hangjuk rendesen. Minden szomszédot végigkérdeztem, mennyire zavaróak. Döbbenten néztek rám, hogy miről beszélek, nekem van madaram? Az egyik madárpár már 15 éve megvan, a többiek 4 éve. Észre sem vették őket. 1975-ös sima panel.
15/19 anonim válasza:
Én sem hallok panelban szinte semmit. Néha egy egy nagyobb zörgés, de kb a fúrás szintje, ami hallatszik. Pedig itthon vannak a szomszédok
16/19 anonim válasza:
Rokonom is panelban lakik,csendes nagyon. Az utcan se vannsk tiz utan.
17/19 anonim válasza:
Az igazi régi panelek még jó anyagból voltak. Az újabbak, főként 10 emeleteseknél fordul inkább elő, hogy vékonyabbak lettek a falak.
18/19 anonim válasza:
Nekem volt olyan 2006ban epitett albim ahol szo szerint semmit nem hallottam a szomszedtol. Felettem nem lakott senki de mindket oldalamon laktak. Bp
19/19 anonim válasza:
Az 1910-ben épült körfolyosós tégla lakásunkban volt tök jó csend. Na jó, ha valaki direkt ordított vagy zenekari próbát tartott, azt lehetett hallani, de azért ez nem napi szintű zaj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!