Lakásban hogy lehet természetközeli élet élni?
Falusi vagyok, és nagy dilemmám, hogy tudnék e lakásban élni. Nekem kell, hogy bármikor a levegőre kitudjak lépni, napon legyek. Aki lakásban él, hogy tud minél többet a levegőn lenni (nem az erkélyen), természetben, hogy kikapcsolódjon? Milyen vízi, erdei hobbitok van, ami ilyenkor kikapcsolódás a mindennapokban vagy hétvégén? Tudom ha van kutya akkor el kell vinni sétálni, de én lakásban nem tartanék kutyát.
Szeretek túrázni, horgászni de valami plusszra gondolok, ami tényleg jó ötlet, és az ember szabadabnak érzi magát.
A kérdés azért van, mert anyagilag egy lakást könnyebb venni, mint házat.
Nézd meg jól a környéket. Ha van igényed kertészkedésre, olyan társasházat válassz, ahol van saját udvar, kert.
Illetve olyan hely a közelben, ami nincs beépítve: park, kiserdő.
Esetleg lehetőség vízi sportra, evezésre.
Vagy állatmenhely, ahova eljárhatsz önkéntesnek.
Alap volt, hogy erkély nélküli lakásba nem költözünk. Az erkély viszonylag privát volt, zöldre nézett, így a "kiülési" igényünket kielégítette. Volt 1-2 tő paradicsomunk, paprikánk mindig.
Volt sétatávolságra kis erdő és vízpart, vagy 10 perc autózásra ezekből mégjobb. De gyakran bicajoztunk el ide-oda, vagy autóztunk el kirándulni, a velencei tóra, stb. Mikor mihez volt kedvünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!