Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek?Budapesten...

Mi a véleményetek?Budapesten panel lakás vásárlás 37M a max keret.X.Kőbánya Újhegyi lakótelep,Árkád mögött Gyakorló utca,Gépmadár utca.XV.Újpalota Nádastó park,Páskom park,Erdőkerülő utca.IV.Újpest Rózsa utca,újpestk.,stopshop és környéke.

Figyelt kérdés

2023. okt. 29. 08:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kertesházból költözünk.Legalább ennyi maradjon meg ahova ki tudunk ülni.No meg a bicajt tárolni.
2023. okt. 29. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Újpesten van 2+1 félszobás erkélyes lakás 38,9M-ért, alkuval bele kellene férnie a 37M keretbe. A 10% alku bennevan a piacban jelenleg.
2023. okt. 29. 23:30
 13/17 A kérdező kommentje:

12/12 Melyik hirdetési oldalon van?Úgy általába melyeket érdemes nézni?

Amit nézek:ingatlan.com,jofogás,ingatlan.net,ingatlantájoló,költözz be,megveszlak,otpotthon,ingatlan bazár, kb.ezek.

2023. okt. 30. 07:09
 14/17 anonim ***** válasza:
dh.hu
2023. okt. 30. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Újpalotán a Nàdastó park nem rossz egyébként. Sok zöldterület van ott. A közlekedés minden irányban kiváló, nézd meg a Budapest go-n az ottani villamos, illetve buszok útvonalait. Közel van a Pólus- és Ázsia Center, még közelebb a vásárcsarnok. Van kültéri fitness és 3 futópálya a közvetlen közelben. A leghosszabbat (1000 m) tavaly adták át. Az orvosi rendelők is felújítottak, kultúráltak. Tesómék laknak a Nádastóban, szeretik. Egyébként Újpestnek is vannak kellemes részei. A többi említett kerületet nem ismerem annyira.
2023. okt. 30. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Ne félj Újpalotától, pláne ne a Nádastó parktól! Ha számít a zöld környezet, akkor egyértelmű, hogy ez a nyerő. Mostanság jelent meg egy-két cikk, hogy milyen szörnyű a helyzet, de ez a kipécézés kizárólag politikai okokból történik, nem kell komolyan venni. Pont annyira "gáz" a helyzet, mint a többi felsorolt lakótelepnél.

A többiről: Gyakorló utca kiváló közlekedés, Újpesttel vigyázz, mert a lokálpatrióták kicsit túlhypeolják, szóval ne legyenek irreális elvárásaid, persze nyílván nem rossz választás az se. Újhegy.... hát nem tudom, csak párszor jártam arrafelé, szerintem semmi különös, viszont a közlekedése nem olyan jó, meg nekem valahogy olyan túlzottan indusztriális a környék.

2023. okt. 30. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Újpesten születtem és éltem kb. 25 éves koromig, a Rózsa utcában lakott a nagyapám, így ismerem azt a lakótelepet. A Rózsa utca egészen okés, a lakótelep, az a része okés de ezért panelprolik vannak Újpesten is, főleg az Árpád úttól délre eső részen meg Újpest-központ földszintes, körgangos házas részén. Újpalotán Nádastó park is teljesen rendben van. Gyakorló utcát is ismerem, annak nagyon jó a közlekedése.
nov. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!