Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy egy gyenge trükk az...

Egy egy gyenge trükk az ingatlanostól, hogy bejusson a lakásomba, ahol nem akarom őket fogadni?

Figyelt kérdés

Ki van írva az eladó lakásom hirdetésében, hogy ingatlanosokkal nem működöm együtt.

Felhív egy ember, és azt mondja, hogy pl. Kovács János ügyfele megbízásából érdeklődik, szeretné megtekinteni az ingatlanomat, hogy az ügyfele számára egy felmérést készítsen energiahatékonysági, és befektetési szempontból.

Elhajtottam. Jól tettem?

2023. okt. 26. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#10: én szinte pont ugyanezt terveztem beleírni a hirdetésbe :))

Amúgy tényleg működik? Ok hogy csak fél percekre, de gondolom így is zaklatnak, nem?

2023. nov. 13. 08:47
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

11

Ezt inkább kirohogik mint komolyan vegyék...

2023. nov. 13. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Régi duma, hogy van egy vevőm, aki pont abban a házban, pont abban az utcában, pont abban a kerületben.... keres egy pont ilyet. Aha, persze. Meg mindig van egy fiatal pár, aki holnap leteszi a foglalót, ha megnézték a vidéki szülők is... Érdekes, hogy mindig ugyanazokkal a sztorikkal hívnak fel és mindig csak a pénzedet akarják. Nálam is volt ilyen, amikor mondtam neki, hogy oké, hozza az ügyfelet és mutatom a lakást, akkor kibökte, hogy oké, de akkor fizessek neki X% jutalékot. MOndom, miéért fizetnék, majd megtalál a vevő engem, ha tényleg ilyet akar. Erre le lettem b..szva, hogy hát ez nem így működik, ő nem ingyen dologzik. :DDD Jól tetted!
2023. nov. 13. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal adtam el a lakásom. A tuti tipp az volt, hogy ingatlan.comon nem adtam meg telefonszámot. 3 komoly vevőjelölt írt üzenetet. Az egyik meg is vette nagyon hamar. Ha komolyan akar venni lakást, akkor hidd el fog írni egy üzenetet. Nekem bevált. Ajánlom minden magán hirdetőknek! Az ingatlanos meg lusta üzenetet írni. Hehe
2023. nov. 13. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak email címet tettem ki, nekem is bevált! :)
2023. nov. 14. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!