Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten a bőség zavarában,...

Budapesten a bőség zavarában, hogy döntsek, hogy hol vegyünk lakást?

Figyelt kérdés

Zuglóban éltem mindig azon belül is nagyzuglóban (pár hónapot leszámítva, rövid ideig laktam a 7. kerületben). Sajnos, elhunyt Nagymamám. Örököltem utána egy lakást, amit értékesítve tudnék venni a spórolt pénzemmel nagyjából 55 millió Ft-ért lakást.

Ez már akkora összeg, hogy alkuképesen nézegetem a 60 milliós és rengeteg a találat.

Jelenleg a 13. kerületben dolgozom ahová úgy jutok el, hogy 80-as trolival a Keletibe, onnan meg a 20-assal a célba. Kb 35 perc szokott lenni az út.

Őszintén annyira nem szeretem már a keleti pu. környékét, hogy annyira szívesen elkerülném ezt a közlekedési csomópontot a jövőben.

Szeretek Zuglóban élni, annak ellenére, hogy sok lehetőség nincs és kicsit unalmas is, de én sem vagyok egy pörgős fajta.

Viszont munkalehetőség terén Zugló elég rossz, és ha a jövőben váltanék és munkát nagy a valószínűség rá, hogy nem Zuglóban lenne a munkahely.

Ahol sok munkahelyet látok a pesti oldalon: belváros, 9. kerület, 13. kerület.

Budai oldalt annak ellenére, hogy Budapesten élek amúgy annyira nem is ismerem, így arról ne tudok nyilatkozni.

Szóval, hogy olyan is hozzá tudjon szólni, aki nem Budapesten él, a kérdésem az inkább ez:

Hol volna érdemes lakást venni? Amit viszonylag ismerek és szeretek is azért (14. kerület) vagy érdemes volna elmozdulni olyan kerület irányába, ahol a szakmámon belül szinte biztos, hogy mindig lesz munkahely és akár gyalogtávolságra is meg tudnám közelíteni a munkám? Ez utóbbi elég sokat nyom, mert aki tudja az érzi, hogy a fővárosban a csúcsidőkben a tömegközlekedés elég idegörlő dolog a tömegnyomor és néha a proli arcok miatt.

2023. okt. 23. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10: igazából egyet tudok érteni a 8-assal. De legalább az jó hir, hogy elviszik az útban parkoló kocsikat. Általában azok miatt sem gyalog sem biciklivel, sem busszal, sem kocsival nem lehet normálisan közlekedni.

Az utóbbi időben nagyon kezüllött ujlipót, menj el sétálgatni.

2023. okt. 24. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!