Ezeket az újépítésű - 10 éven belül épült társasházakat miért 0 intim szférával tervezik?
Voltunk megnézni pár lakást Budán, az erkély olyan, hogy konkrétan át tudnék nyújtani egy tányér levest a szomszédnak, ha kint ül az erkélyen. Nem vagyok introvertált, de úgy kiülni valahova, hogy kisebb távolság van közöttünk, mint egy étteremben elég furcsa.
A felső erkély dettó ilyen, hogy simán lelát rád a felső szomszéd.
A másik amivel találkoztunk, hogy 40 nm-es lakást 20 nm-es terasszal.
A belső elrendezés meg egy aránytalan hálófülkés kicsi szoba meg egy 35 nm-es előtér ami ilyen nappali konyha.
Ezek véleményem szerint még 2 főnek is kényelmetlenül kicsi / rossz kialakítású.
Arról nem is beszélve, hogy minél kevesebb térelválasztó fal van, annál jobban vezeti a hangot a lakás.
Ha hangos a szomszédod akkor az egész nappalidban hallgathatod, de van esélyed elmenekülni a 10 nm-es hálófülkébe.
Ez komolyan 21. századi? Ennél még a panellakásokat is emberibbre tervezték
Múltkor belefutottam egy ilyen hirdetésbe és csak forgattam össze vissza a képeket hogy biztos rosszul fotózták, de nem, tényleg a felső szomszéd teraszáról pont az alatta lévőre lehetett lelátni teljes egészében.
Én még ráadásul introvertált is vagyok, úgyhogy már a képek látványától felállt a szőr a hátamon. El nem tudom képzelni hogy akár egyetlen napot eltöltsek ilyen helyen.
Ez a 21.sz! Ki van spórolva az erkélyek közötti fal. Kevesebb az anyagköltség, de annyiér adják el mintha megépült volna.
Autónak szánt garázst is építenek ma már tető nélkül... sokmillió Ft-ért...
Lehet hogy 50év múlva az lesz a modern garázs hogy 4 cövekre lepedő kifeszítve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!