Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik most Budapest legjobb...

Melyik most Budapest legjobb kerülete?

Figyelt kérdés

Fő szempontok: munkamennyiség, tömegközlekedés.

Külföldiek / C-typeok aránya.

Zöld területek

2023. okt. 18. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10: Aha, és mi ott a rossz, ami miatt költözni akarsz?

Sokszor egy másik ház, másik háztömb, sőt ugyanannak a háznak egy másik csücske is teljesen más.

2023. okt. 18. 23:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Legfőképp az, amit a 3. hozzászólásban írtam.

Meg a Keleti környékét se szeretem.

A nyáron volt olyan időszak, hogy minden nap láttam egy totálisan kifeküdt embert, vagy aki épp a hányásában fetrengett arcot.

Szerintem a Keleti a Blaha felújítása alatt a legrosszabb része lett Bp-nek.

Elég jól ki tudom zárni már a külvilágot, ilyen csőlátású lettem, de azért van ami nekem 2023-ban, civilizált emberként soknak számít. :D

Zuglón gondolkozok amúgy én is.

13. kerületben dolgozok a Szegedi úton, de nem szeretem az egész kerületet, nem vagyok tőle elájulva. A buszon hazafelé mindig zsúfolásig vagyunk. A villamos dettó zsúfolt.

2023. okt. 18. 23:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Amúgy kicsit most úgy érzem, hogy sehol se jó, szóval lehet a kelleténél többet panaszkodok mindenre, vagy érzékenyebben érint.

Ismerősöm is kiköltözött Svájcba, úgy hogy saját kifizetett lakása van Budapesten. Fizetésével nem volt megelégedve a végzettségéhez képest.

Ha hozzám vágnának 100 milliót, lehet akkor sem tudnék hirtelen dönteni, hogy hol vennék belőle lakást :D

Bár annyiból valószínű Budán nézelődnék, de több topicban is olvastam már, hogy attól, hogy valami újépítésű / gazdagabb emberek által lakott még nem jelenti azt, hogy a kultúrát is vonzza magával.

Nézd meg a mai gazdagabb emberek gyerekei mekkora tirpákok. Szóval ha kifog az ember ilyen szomszédot, akinek még másnap korán sem kell kelni, és hallgathatod, ahogy dübög nála a zene hajnali 2-kor akkor nem járt jobban relatíve az ember egy 70 milliós budai lakással sem. Persze ez egy szélsőséges példa, de van benne ráció.

2023. okt. 19. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:

12:

1. A belvárosban van a hajléktalanellátás.

Ezt kell nézzed akkor, a közelben ilyen ne legyen, semmilyen szociális intézmény, drogsegítő központ, maffia törzshelye, stb.

2. Pályaudvarok környéke mindig ilyen.

3. A turizmus se ott legyen.

Nyilván vonattal is jönnek külföldiek, vidékiek, ezért a szálláshelyek a közelben vannak.

Ezeket kell nézd.

Hova jársz naponta, hetente onnan?

2023. okt. 19. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

" a Szegedi úton"

Mi megy arra?

1-es villamos vonala nem tetszene?

Metró, Újpest?...

Újlipótváros se?

2023. okt. 19. 00:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a Béke u. környéke pont hogy csupa ilyen újabb építésű, kertes lakópark. Az nem jó?
2023. okt. 19. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!