Melyik a legjobb lakótelep Budapesten?
Köszi.
A József Attila lakótelep: szépen néz ki a képeken de az a bajom, hogy valahol tuti kilóg a lóláb és az a környezet. Vagyis ahogy odáig eljutsz, Ecseri út stb., ezek eléggé necces részek szerintem.
Pók utca: szép rész, de alvóváros, majd akkor lesz szuper ha a HÉV modernizálva lesz. Amúgy túlárazott de a Duna miatt megéri sokaknak. Sok házban nincs lift, szerintem ez nem pozitív. De a parkos környezet tényleg jó.
Gazdagrét: szép de ahogy te is írtad kint van nagyon és rossz a közlekedése. És a meredek hegyoldal se ideális.
Őrmező: ez jónak tűnik igen.
Párkány utca: túlárazott egész Vizafogó, nekem annyira nem jön be. Persze a dunai panoráma az menő.
Én óbudával szemezek meg kelenfölddel.
Muszáj lakótelepnek lennie?
Mert azok zömében egykutya (Budapesten), hogy melyik ilyenebb vagy olyanabb, a te egyéni szempontjaid döntik el.
#5: már hogy lenne egykutya.
Te még csak TV-ben láttál lakótelepet a Szomszedokban?
Szerintem Kelenföld, Őrmező, és Pók utca.
Óbudán laktam 18 évig panelban, volt, hogy hajléktalan aludt a folyosón az átjáróban, volt olyan, hogy odaxartak egy nagyot a folyosóra, egyik idős néni kiugrott az ablakon, rendőrök többször kerestek kábítószerterjesztőt a lépcsőházban, a szomszéd házban a liftben meggyilkoltak egy nőt, tudnám még sorolni. Nekem elég volt belőle egy életre.
Én Pók utcait mondanám a legjobbnak, a "túlárazás" bizonyos szintű lakóktól meg tud védeni. Hangos szomszéd persze mindenhol van. Kellemes, hogy 4-5 emeletesek a házak, illetve a közöttük lévő részek is tetszenek. Még a panelprogramot kiterjeszthetnék a többi házra is, jelenleg asszem 2-t szigeteltek csak. Közel a Római part, van éjszakai busz is.
Ezen kívül Kelenföldiről hallani még jókat.
Utolsó! Én most veszek lakást óbudán.
Elég ijesztő amit írsz, szüleim is ott élnek és mint írtam én is oda készülök.
Melyik házban voltak ezek ? Sejtésem se lehet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!