Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van értelme, hogy jelentősen...

Van értelme, hogy jelentősen olcsóbb, de nem “katasztrofális” ingatlant veszek (erre van pénzem) és fokozatosan felújítjuk néhány év alatt 5-10 millióból?

Figyelt kérdés
Maga az ingatlan 37 nm és 13 m…

2023. okt. 7. 10:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs másra pénzed, akkor felesleges ábrándozni.

Én sem tettem, statikailag jó állapotú lakást vettem 2021-ben, 16 millióért.

Raköltöttem azóta apránként kb. 6 milliót, amit tudtam párommal csináltam meg. Most alsó hangon 50 körül lehetne meghirdetni.

Szóval megérte? Naná! Hülyének néztek amikor megvettem? De még mennyire ! Most utálnak? Szerintem igen.

Nekünk is lett volna lehetőség aláírni előre 6 gyereket és a világ összes támogatását felvenni, de köszönjük ebből nem kérünk.

Nagyon jó volt felújítani, minden pontosan olyan mint amit elterveztünk. Voltak mélypontok, de ez természetes. Napról napra jobban szeretem.

2023. okt. 7. 18:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válaszok, köszi a példákat! Akkor helyesen sejtettem.
2023. okt. 7. 20:26
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
30 nm-en élni és közben felújítani is? Az logisztikailag a lehetetlen kategória, pláne ilyen fillérb/szó évekig tartó tervekkel.
2023. okt. 7. 22:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Szerintem megoldom, amúgy 37 nm!
2023. okt. 8. 01:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha válaszol valaki, értelmezze már a leírtakat, mert nem tudom teljesen hasznosnak értékelni :)
2023. okt. 8. 01:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#15 Az ilyet ugord át és ne reagálj rá! Az csak rontja a képet amit rólad látni és a hasonló válaszok követik, amitől a kérdésnél a negatív megszólalások veszik át a terepet.
2023. okt. 8. 09:15
 17/24 anonim ***** válasza:

#14: Nem oszt nem szoroz az a plusz 4 nm. Max. 1,5 szobás lakás. Ha benne laksz akkor normálisan megcsinálni nem igazán lehet. Pláne így, hogy eleve éveken át tartó projectnek tervezed. Egyszerűen nicns elég hely hozzá.

Nem muszáj elhinni, de végigcsináltam ezt

2023. okt. 8. 11:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ó nekem vannak ismerőseim, akik 3 évig éltek 42 nm-en teljesen szétbombázva! Ráment ugyan a kapcsolatuk és teljesen agyatlanul csinálták, dehát ez van.

Szerintem szépen ütemezve azért megy az, de nem kényelmes, az tény!

Ekkora lakásban a fürdőt is a-tól z-ig megcsinálják nagyon max egy hét alatt, akkor mi lenne annyira kivitelezhetetlen? Ha tudsz máshol zuhanyozni, mindig jelezni kell, hogy a budit estére tegyék vissza a helyére és ennyi, vagy azon a héten lehet máshol csövezni. Amíg a szobát csinálják a konyhában aludni, egy matracon, a konyha nélkül meg szintén lehet létezni 1-2 hétig, szóval nem értem mi olyan lehetetlen ebben, nyilvánvalóan nem egyszerre kell szétverni az egészet, ahogy pl. a fentemlített ismerős pár tette.

Olyat érdemes előre megcsináltatni esetleg, ami mindenhol bontással jár, pl. elektromos vezetékek cseréje, hogy ne ússzanak a mocsokban a cuccaid.

2023. okt. 8. 11:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, közel 40 nm (30-nál 7-tel nagyobb, tehát majdnem negyedével) és azért pár hétre volna segítség, nyilván… valamint addig át se költözöm, míg nem lakható. Attól, hogy fillérb*szónak titulálnak, nem lesz több pénzem :)
2023. okt. 9. 00:15
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
#19: Na most akkor évekig, vagy hetekig akarsz felújítani? Mert azért kezd kicsit hantába átmenni az egész.
2023. okt. 9. 06:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!