Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fontos-e az erkely egy lakásvá...

Fontos-e az erkely egy lakásvásárlásnál?

Figyelt kérdés

Loggia is tetszik, de nem dohányzom nem sokat szoktam kijárni az albérletben.

Azt látom, hogy olyan lakás ahol nincs erkély az olcsóbb

2023. szept. 25. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha most sem szoktál kijárni, akkor neked valszeg nem fontos. Ezt komolyan mi döntsük el helyetted?
2023. szept. 25. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Kinek mi....Erkélynél sem mindegy, mennyire használhtó, tehát milyen fajta. 1.5 széles és 5 méter hosszú, az semmire nem jó, nem lehet rendesen kihasználni hiába majdnem 8nm, ezzel szemben egy 2.5x3m-es az már kellemesebben kihasználható.Én ha lakásban kéne laknom, nem vennék erkély(inkább terasz) nélküli lakást, de ez én vagyok.
2023. szept. 25. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Fontos az erkély. Sőt..
2023. szept. 25. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Egyátalán nem fontos.Nekünk sincs,ennyivel nagyobb a lakás belső tere.
2023. szept. 25. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha olcsóbb, akkor az esetleges későbbi eladásnál is olcsóbban tudod majd eladni. Egyébként ha neked nem fontos, akkor nem kell erkély.
2023. szept. 25. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Az eladásnál nem az erkély a legfontosabb tényező.
2023. szept. 25. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

6-os!

Ez nem így működik. Aki erkélyes lakást szeretne, annak az a legfontosabb, aki 3szobást keres, annak a 3 szoba a legfontosabb, stb.

Összességében nem az erkély a legfontosabb, de ha az erkély nélküliek olcsóbbak, akkor valószínűleg később is olcsóbban lehet majd eladni,mint egy ugyanolyan lakást, aminek van erkélye.

2023. szept. 25. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Én eddig erkély nélküli lakásba laktam. Bejött a covid, senki semerre. Mit nem adtam volna például egy házért, hogy a kertben lehessen vagy legalább egy erkélyért, hogy kilehessen ülni olvasni egy könyvet, vagy kávézni egyet..stb. :) Szóval szerintem egy jó dolog.
2023. szept. 25. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as!

Te melyik országban élsz?

Mert itt ki lehetett menni, egy ideig volt hogy 8, vagy 9 után nem lehet, de az is csak elméletben létezett.

2023. szept. 25. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek van előnye,meg hátránya is . A kertes családi házaknak is .
2023. szept. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!