Megajanlottam a haz hirdetesi arat, de mas a hirdetesi ar fole ajanlott. Szabalyos ez igy?
Figyelt kérdés
Hazat szeretnenk vasarolni, tegnap meg is neztunk egyet es ajanlatot tettunk. Az ajanlattetel az ertekesito iroda portaljan keresztul tortenhetett csak, igy beleptem es a hirdetesi arat elfogadtam. Ahogy az ingatlanos el is mondta, lezart a rendszeruk, mas ezutan nem tehet ajanlatot - fel is hivott es gratulalt. Egy masik erdeklodo, akinek ezutan megis megmutattak a hazat, szoban a hirdetesi ajanlatot felullicitalta. Ezutan hivott az ingatlanos, hogy ne utaljam a foglalasi biztositkot, mert a masik erdeklodo tobbet ajanlott, amirol nekik tisztessegbol szolni kell a tulajnak. Teljesen el vagyok keseredve. Lehet barmit tenni ilyenkor?2023. szept. 23. 15:15
21/21 A kérdező kommentje:
Igen, visszakaptuk a penzt, de tobb hetbe tellett nekik, hogy utaljanak. Ha nem mentem volna utana, akkor valoszinuleg meg tobb idot vett volna igenybe. A hazat pedig a rendszert megkerulo, magasabb arat ajanlo szemely vette meg (gondolom). Az biztos, hogy nem mi.
aug. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!