Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megajanlottam a haz hirdetesi...

Megajanlottam a haz hirdetesi arat, de mas a hirdetesi ar fole ajanlott. Szabalyos ez igy?

Figyelt kérdés
Hazat szeretnenk vasarolni, tegnap meg is neztunk egyet es ajanlatot tettunk. Az ajanlattetel az ertekesito iroda portaljan keresztul tortenhetett csak, igy beleptem es a hirdetesi arat elfogadtam. Ahogy az ingatlanos el is mondta, lezart a rendszeruk, mas ezutan nem tehet ajanlatot - fel is hivott es gratulalt. Egy masik erdeklodo, akinek ezutan megis megmutattak a hazat, szoban a hirdetesi ajanlatot felullicitalta. Ezutan hivott az ingatlanos, hogy ne utaljam a foglalasi biztositkot, mert a masik erdeklodo tobbet ajanlott, amirol nekik tisztessegbol szolni kell a tulajnak. Teljesen el vagyok keseredve. Lehet barmit tenni ilyenkor?

2023. szept. 23. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

Én a helyedbe ezek után ha a másik nem viszi el akkor kevesebbet ajánlanék és dögöljenek ott meg. Simán lehet hogy beprobalkoztak hátha fizetnél e többet. Mondd azt hogy találtál ilyen árba jobbat de ez is tetszik viszont akkor kevesebb.

Amúgy ha januártól veszel lakást olcsóbbak lesznek legalább 10% jövőre ha nem 20-at zuhanni fog.

2023. szept. 23. 22:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Lehet bepróbálkoztak vele, hogy így magasabb áron adják el. Lehet, hogy tényleg beesett valaki utolsó pillanatban. Nagyon nehéz ezt látatlanban megítélni, nem is akarom. Bármi lehet.
2023. szept. 24. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Akkor írjuk le ezredszerre is: ingatlankufárral, hirdetésnepperrel nem állunk szóba, fel sem hívjuk.
2023. szept. 24. 12:03
 14/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Vegul minden egyeb erdeklodo eltunt, igy a mi, rendszerben tett ajanlatunk nyert. Vegul megsem vesszuk meg a hazat, mert kiderult, hogy a furdot, wc-t es egy szobat jogszerutlenul epitettek a hazhoz. Ezt a bank akar el is bontathatna, de a minimum, hogy kolcsont nem ad egy ilyen ingatlanra. Szerencsere meg a szerzodes alairasa elott kiderult!

2023. szept. 28. 16:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt a bank akar el is bontathatna"

Azt biztos nem, nem hatóság.

2023. szept. 28. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Vegul minden egyeb erdeklodo eltunt, páran ezt sejtették itt :D
2023. szept. 29. 19:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Oke, nem a bank, hanem az onkormanyzat. Egyebkent a sztori most sem zarult meg le: a foglalasi biztositekot azota sem kaptuk vissza. Mindenki a masikra mutogat, hogy neki kellene megtennie ezt es ezt es akkor visszakapnam. Szanalmas, nem? Mint en, aki hitt ezeknek a hienaknak. Az ingatlan visszakerult a piacra, 6 millioval dragabban.
2023. okt. 5. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Amíg lószar van addig veréb is lesz, szól a mondás, ezt mutatja az is, hogy a #13 válaszom jelenleg 12 százalékon áll. Tanulj az esetből, legközelebb hiéna hirdetést nem hívsz, csak magánszemélyt. Ezek mögött is jelentős részben kufárok állnak, de egy idő után már a hirdetés szövegéből ki tudod szűrni őket. A lepontozóknak pedig sok sikert a vásárláshoz, bár egy részük gondolom 6 általánost végzett ingatlankufár a duna house meg hasonló szektánál.
2023. okt. 5. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:

#17: Csak akkor bontathatják el, ha 10 évnél fiatalabb a hozzáépítés és akkor sem feltétlenül ez lesz a döntés az eljárás végén. Sokkal valószínűbb, hogy pénzbüntetés és fennmaradás.

Beszélj az ügyvédeddel, hogy segítsen, máris meglesz a pénzed.

2023. okt. 6. 06:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia, mi lett?

Itt az eladó illetve az ingatlanos hibázott.

Biztosan visszajár az ajánlattételi biztosíték.

2024. máj. 14. 05:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!