Ha mindenből megajánlott jegyet szerzek, akkor a vizsgaidőszakban nekem szünet lesz?
ELTE gtk nemzetközi gazdálkodás szakra megyek, és rám az jellemző, hogy folyamatosan tanulok, úgyhogy valószínűleg minden tárgyból a megajánlott jegyre fogok hajtani, és nem vizsgázok.
Viszont akkor ez azt jelenti, hogy télen lesz egy két hónapos szünetem a vizsgaidőszak alatt?
Miért gáz? 3 kredites tárgyból 1 ZH van a megajánlott jegyért, ugyanazt az anyagot kell itt tudni mint vizsgán, 6 kredites esetén annyiból könnyebb hogy 2 ZH-ra fel van osztva ugyanaz az anyagmennyiség.
Meló mellett én nagyon örültem ennek a lehetőségnek mert a tömbösítés miatt voltak olyan tárgyak amiknél március/áprilisra le volt adva az összes óra akkor minek várjak május végéig a vizsgával (ami egy elég szopó hónap amúgy is könyvelésen dolgozva). Nem órai munka vagy beadandó alapján adnak megajánlott jegyet úgyhogy ugyanúgy kell tanulni.
Kérdésre is válaszolva minden tárgyból van megajánlott jegyért ZH, úgyhogy ha mind sikerül akkor vizsgaidőszakban semmi dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!