Az normális, hogy az ügyvédem azt sem tudta, hogy ki vagyok, és hol van az ingatlan?
Lehet, hogy sok az ügyfele és a te ügyedbe ha jól értem még nem kezdett bele, nem kapott megbízást, így szerintem nem gond, ha nincs képben.
Ha már írná a szerződést és úgy lenne ez a helyzet, az furább... de őszintén még úgyis belefutni ilyenbe, mert jólmenő ügyvédek kis jelöltekkel/gyakornokokkal végeztetik a piszkos melót.
Mostanában sok ügyvéddel volt dolgom.
Tízből nyolc vagy alkalmatlan, vagy nem érdekli.
Pesten tudok egy jó ügyvédet ha érdekel.
Kérdező, neked a te ügyed a legfontosabb, neki meg hetente 50 ilyen ügye van. Teljesen irreális az elvárásod, hogy a személyedre, ill. a te ügyedre emlékezzen.
Ugyanilyen baromság, amikor az orvostól elvárják, hogy emlékezzen arra, hogy két hónapja az a beteg azzal a panasszal fordult hozzá, hogy .... Ha nem valami különleges eset volt, világos, hogy rég nem emlékszik.
Neked egy embert kell megjegyeznek, neki meg 1000000-et.
Orvos dettó... buszsofőr ugyancsak. Nem fogján a helyes kis pofidat megjegyezni, mert aznak látnak még másik 300-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!