Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az normális, hogy az ügyvédem...

Az normális, hogy az ügyvédem azt sem tudta, hogy ki vagyok, és hol van az ingatlan?

Figyelt kérdés
Ingatlan ajándékozás, és haszonélvezet miatt volt időpontom nála pár hete. Ő közben elment nyaralni, előtte hívott, hogy ezen a héten egyeztessünk időpontot. Az első időpontomon is több mint fél órát várakoztatott. Tegnap hívtam, be is mutatkoztam, azt sem tudta ki vagyok. Elmondtam milyen ügyben keresem. Ráadásul azt is rosszul tudta, hogy melyik településen van az ingatlan. Kimondottan azért választottam őt, mivel jó ajánlásai voltak ingatlan ügyekkel kapcsolatban.
2023. aug. 30. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy sok az ügyfele és a te ügyedbe ha jól értem még nem kezdett bele, nem kapott megbízást, így szerintem nem gond, ha nincs képben.

Ha már írná a szerződést és úgy lenne ez a helyzet, az furább... de őszintén még úgyis belefutni ilyenbe, mert jólmenő ügyvédek kis jelöltekkel/gyakornokokkal végeztetik a piszkos melót.

2023. aug. 30. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Mostanában sok ügyvéddel volt dolgom.

Tízből nyolc vagy alkalmatlan, vagy nem érdekli.

Pesten tudok egy jó ügyvédet ha érdekel.

2023. aug. 30. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem ügyvéd vagyok, de én se tudom a napi több ügyfelem nevét fejben tartani. Amikor előttem van az "aktája", akkor kell tudnom, hogy mi a teendőm.
2023. aug. 30. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, neked a te ügyed a legfontosabb, neki meg hetente 50 ilyen ügye van. Teljesen irreális az elvárásod, hogy a személyedre, ill. a te ügyedre emlékezzen.

Ugyanilyen baromság, amikor az orvostól elvárják, hogy emlékezzen arra, hogy két hónapja az a beteg azzal a panasszal fordult hozzá, hogy .... Ha nem valami különleges eset volt, világos, hogy rég nem emlékszik.

2023. aug. 30. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Egy ügyvédnek az ilyesmi csak aprópénz, rutin munka. Ráadásul gondolom el volt foglalva a szabadsággal.
2023. aug. 30. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Neked egy embert kell megjegyeznek, neki meg 1000000-et.

Orvos dettó... buszsofőr ugyancsak. Nem fogján a helyes kis pofidat megjegyezni, mert aznak látnak még másik 300-at

2023. aug. 30. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Mégis hogy lett volna képben, ha még csak az időpont egyeztetésig jutottatok el, azt is személytelenül csinálva?
2023. aug. 31. 08:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam, már voltunk nála személyesen is. Ő mondta, hogy mikor telefonáljak időpont miatt szerződést aláírni.
2023. szept. 2. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
És telefonon keresztül látta az arcodat? Vagy hogyan képzelted, hogy felismer? Lehet több ugyanolyan nevű ügyfele, mint ami a tiéd is.
2023. szept. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!