Panelt hitel nélkül vagy hitellel egy korszerűbb tégla?
Legalább egy 5-6 évre tervezek a következő lakásvásárlással Szegeden.
Panellakást java részt csak a külső területeken (egyszóval nem a belvárosban) lehet vásárolni, de elég jó a tömegközlekedés 7-8 percenként indul legalább egy troli vagy busz, amivel be lehet jutni a városba.
Ahhoz, hogy jobb elhelyezkedésű téglalakást vásároljak viszont fel kéne vegyek legalább 10 millió Ft hitelt.
A mai kiszámíthatatlan helyzetben szerintem lehet bölcsebb volna hitel nélkül megúszni az egészet, és lenyelni, hogy kicsit többet kell utazni, ha a belvárosba szeretnék bejutni. Magával a panellakással nincs gondom, mert laktam több albérletben is már, én nagy különbséget nem vettem észre.
Azok a téglalakások ahol nem gázkonvektoros fűtés van, az még lehet még több hitellel járna (cirkófűtéses), szóval kényelmi szempontból szerintem egy panel még ebben az árfekvésben kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!