Jennilia kérdése:
236000 Ft a nettó bérem, van párom de nem vagyunk házasok, se bejegyzett élettársak. Lakásvásárlás esetén mennyi hitelt kaphatok szerintetek? Kb 4 millió önerővel rendelkezem.
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 20:52
11/12 anonim válasza:
Azért azt is számold bele, hogy a 140 nm-es házat fűteni is kell. (egyébként én is Heves Vármegyéből írok) Gyorsan rákereste Kál eladó lakásra az ingatlan.com oldalon. egy lakás van Kál Szent István téren, gondolom ez az a lakás, megnéztem milyen házakat árulnak Kálon ekkora összegért, mint a lakást. Hát én a lakást választanám, persze azután hogy megnéztem mennyibe kerül az éves fűtése. Amik házak vannak ennyiért azok felújítandó kádár kockák, zéró szigeteléssel. Ha ennyi a jövedelmetek, akkor szerintem is a lakás a jobb választás ha választani kell. Az más kérdés, hogy ha a lakhatásotok biztosított kényelmesen, akkor minek még egy ingatlan, pláne hitelre, hisz nagyon kevés a jövedelmetek.
12/12 anonim válasza:
Addig SEMMIT ne vegyél, míg az anyóssal éltek “Hárman párban”!
Nem mintha nem lenne mindenben - a gyerek és a lakás kérdésben - is igaza, de illene leszállnia rólatok, hogy megtanuljatok önállóan élni.
Ha összeházasodtak, akkor a babavárót felvehetitek és beígérhetitek a 3 gyereket, aztán legfeljebb nem lesz!
Annyi történik, hogy hitelként vissza kell fizetnetek 2 gyerekrésznyit, azaz 6,6 milliót és a kamatait.
De házasság esetén minden közös lesz és ezt jól gondold meg, mert esélyes, hogy ti nem élitek le együtt az életeteket egy ilyen anyja irányítása alatt álló tutyimutyi nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!