Csepelen szeretnék lakást venni, a szabó telepen találtam egy megfelelőt, illetve egy másikat csillagtelepen, a csillagtelepi nagyobb, szebb viszont árban alig van különbség ,érdekelne hogy ezek jó környéknek számítanak?
csillagtelepnek van egy békés hangulata, én szeretem:)
van egy lakásom ott, de kiadom, máshová sodort az élet...mikor megnézem, ott járok, rájövök hogy milyen kis kedves filingje van ...
nem a tehetősebb réteg él ott, de nyugis.
öreg házak, vacak kivitelezéssel, girbe gurba falazat, vagy néhány 4 emeletes panel.. talán azok még kibírnának egy földrengést a többi ház tuti nem ... :D
de az a sok zöld ami körbe veszi, meg az a kis retró nyugis hangulat és rendezettség.
és viszonylag olcsó m2 árak, Pesti viszonylatban, cserébe jó a közlekedés (éjjeli járatok, napközben fővárosi csomópont közlekedéssel elérhető 45 perc)
szerintem szerethető, és megfizethető rész
Szabótelepen lakok, közlekedés szempontjából eszemben sem volna Csillagtelepre menni és - ház állapotán kívül - más gondom sincs itt.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!