Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csepelen szeretnék lakást...

Csepelen szeretnék lakást venni, a szabó telepen találtam egy megfelelőt, illetve egy másikat csillagtelepen, a csillagtelepi nagyobb, szebb viszont árban alig van különbség ,érdekelne hogy ezek jó környéknek számítanak?

Figyelt kérdés
Idő még nem volt elmenni ezekhez a lakásokhoz de hövőhéten tervezek valamikor, Csepelről kétféle embert ismerek, aki imádja és csak ott szeretne lakni, vagy aki utálja és menne már onnan, kiváncsi vagyok itt mik lesznek a vélemények.

2023. aug. 5. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Csillagtelep bünügyileg fertőzött, Szabótelep meg lepukkant.
2023. aug. 5. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat sétáltam a Csillagtelepen, szerintem sokat javult a helyzet. Elég csendes, nyugis volt mindig, persze biztos laknak ott zűrös emberek sajnos. De lassan mindenhol.
2023. aug. 5. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol meg nincsenek, az megfizethetetlen kategória. Igaz már Csepel is drága lett.
2023. aug. 5. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
C-Type
2023. aug. 6. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csillagtelepen én is sétáltam és okésnak tűnt nappal, de az ott lakók biztos jobban ismerik.
2023. aug. 8. 22:22
 6/8 anonim válasza:
100%

csillagtelepnek van egy békés hangulata, én szeretem:)

van egy lakásom ott, de kiadom, máshová sodort az élet...mikor megnézem, ott járok, rájövök hogy milyen kis kedves filingje van ...

nem a tehetősebb réteg él ott, de nyugis.

öreg házak, vacak kivitelezéssel, girbe gurba falazat, vagy néhány 4 emeletes panel.. talán azok még kibírnának egy földrengést a többi ház tuti nem ... :D

de az a sok zöld ami körbe veszi, meg az a kis retró nyugis hangulat és rendezettség.

és viszonylag olcsó m2 árak, Pesti viszonylatban, cserébe jó a közlekedés (éjjeli járatok, napközben fővárosi csomópont közlekedéssel elérhető 45 perc)

szerintem szerethető, és megfizethető rész

2023. aug. 9. 22:31
 7/8 anonim válasza:
Szia! Szabótelep felejtős, én csillagtelepre szavazok. Nyugodtabb környék.
2023. aug. 15. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szabótelepen lakok, közlekedés szempontjából eszemben sem volna Csillagtelepre menni és - ház állapotán kívül - más gondom sincs itt.

34/F

2023. szept. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!