Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik városban lakjunk: Pécs...

Melyik városban lakjunk: Pécs vagy Szeged?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Budapest mióta dél? Ott vannak csak igazán bunkók!
2023. aug. 6. 08:50
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

9. Te kezdted el gyalázni Szegedet paraszt. Nem tűnik fel, hogy a negatív kritizálás sokkal undorítóbb az emberek szemében?

Én egy rossz szót nem szóltam Pécsről, miközben Szegedet méltattam, te meg azzal kezdted, hogy Szeged milyen szar. Jó, hogy felhúzod az embereket.

2023. aug. 6. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem kérdés. A kultúra városára Pécsre szavazok. Szép táj pezsgő élet tekintélyes történelem.
2023. aug. 7. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem akarok beleszolni, de inkább Győr vagy Székesfehérvár. Biztos szép ez a két város, de azt hiszen elég nagy verseny lehet a jól fizető melokert mert sztem nem lehet túl sok egyik helyen sem. Aztan persze nem ismerem túlzottan egyiket sem, de rengeteg keletről meg délről idekoltözőt ismerek nyugat mon, szinte mind azt állította, hogy ott alig van munka, ami van az is joval kevesebbet fizet.
2023. aug. 7. 18:44
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

14-es, én meg Győrtől nem vagyok elájulva, nyaraltam is ott, Szilvesztert is töltöttem, nem volt extra egyik sem. Annyi szép emlékem maradt, hogy jókat kajáltam viszonylag olcsón, pedig szép éttermekben voltam, nem a MC doniban.

Győr se valami extra a belvárost meg a hosszú sétálóutcáit leszámítva. Székesfehérvárról viszont én is hallottam jókat, de ha megnézed az állásportálokat, ott sincs nagyon sok munka.

Adminisztrációs jellegű munka Székesfehérváron jelenleg:

Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka (31 db) van. 100.000 Fős lakosságra leátlagolva ezt nem mondanám, olyan hű de nagyon nagy kínálatnak. Viszont az is igaz, hogy Szegeden is kb annyi munka van, mint Székesfehérváron, csak majdnem 2x akkora lakossággal, viszont az egyetemi város, pörgős élettel.

Összefoglalva, én Pécsre nem költöznék, már évekkel ezelőtt mondták, hogy az mennyire lepusztulóban van. Szegeden is nagyon kevés munka van, és a klímája miatt egyre melegebbek a nyarak, most már lassan az elviselhetetlen szintre. A napokban is volt, hogy az alföldön 30-35 fokok voltak, mikor a Dunántúlon kellemes 22-25 fok.

Székesfehérváron kipróbálnám milyen lehet élni, de én ott se vagyok elájulva a munkakínálattól, ahogy írtam. Ahogy van fizikai, meg gyári munka meg nem jelent semmit.

Debrecenbe se költöznék el, csak azért mert az akkugyárak majd több ezer munkalehetőséget fognak kínálni.. :D

2023. aug. 7. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Győrt nem is a szepsége miatt írtam feltétlenül, hanem ami egy fiatal vagy családos embernek fontos: van munka ami fizet. Mondjuk ahhoz képest, hogy iparilag fejlett város, sztem elég természetközeli is, és vannak szép részei.
2023. aug. 8. 05:14
 17/19 Waff ***** válasza:
94%
Szeged nagyon élhető város, ha van pénzed. Ha dolgozni is szeretnél akkor szinte 0 a munkalehetőség. Max ilyen call centeres, vagy polcos a tescoba, de még ez is inkább csak szerencsével csíphető el. Itt nincsenek gyárak, üzemek, Szegednek nincs ipara. Van kb 3 gyáracska azt annyi. Ugyanez érvényes a többi területre is.
2023. aug. 15. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg úgy van, ahogy a 17-es írja. Mikor ott éltem konkrétan alig bírtam munkára jelentkezni, annyira gyér volt a kínálat. És ami volt az is oylan, amit írnak előttem.

Én pont ezért költöztem el onnan sok év után mert ebbe belefásultam.

2023. aug. 15. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
83%
Pécs tényleg egy gettó, a belváros is. Széchenyi tér az tényleg szép, de nagyjából ki is merült ennyiben. Egyetemre jártam oda, de ha újból kezdeném, inkább Szegedre mennék. Nem éreztem jól magam Pécsen sose. De persze mindenki más. Valakinek Szeged nem jön be.
okt. 25. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!