Nézegetek eladó házakat és ennyire felmentek az árak?
Figyelt kérdés
Vidéki kisközségben van ez a ház, nagy része vályog, nagyon kicsinek tűnik ránézésre is és gáz sincs benne. Belül pici szobák, egy kis lyuk a konyha, nincs nappali, 12 milliós irányáron. Csak én tartom magasnak ezt az árat érte?
2023. aug. 2. 13:37
11/15 A kérdező kommentje:
#10, isten háta mögött van, ezért is kaptam fel rá a fejem. Hát ha ez 12 millió, akkor Bp 15,vagy 18 kerületében mennyi egy kertes ház? Bp 15 kerületében is van már 30 millióért is ettől sokkal különb ház és az város.
2023. aug. 2. 16:37
12/15 anonim válasza:
Sajnos már a vidéki ingatlanok is kezdenek felzárkózni a budapesti árakhoz, már nincs nagy különbség. Az én közepes méretű megyeszékhelyemen egy panel kb 30, Pesten 40 millió. És azért ott jóval több lehetősége van az emberbek. Logikát nem kell benne keresni.
13/15 anonim válasza:
Persze, mert az ilyenek úgy határozzák meg az árakat, hogy leírják a piaci árat, s utánaírnak egy nullát. Az általad linkelt kép esetében, ha az 12M, akkor biztosan így történt.
14/15 A kérdező kommentje:
Vicces hirdetés mindenesetre, abban meg biztos vagyok hogy nem fogja ennyiért eladni, mert kinevetik.
2023. aug. 2. 18:26
15/15 mindentudó99 válasza:
Kérdező erről az üzletről már lemaradtál. Azok se nagyon csinálják akik ebből éltek régen. Annyira felmentek a ház árak falun is . A felújítási költségek is még ha mindent te csinálsz akkor is egy vagyon. Időről idöre itt falun előbukkan egy egy 1-2 milliós vályogviskó ami összedőlés előtt áll. Egy ismerősöm vett ilyet ő gyakorlatilag egy ezermester. 1.5 milláért vette. Ha mindent ő csinál is rá megy pár milla. De biztos fog rajta másik párat. De az ilyen is ritka nagyon. Gyakorlatilag eladó ház is alig van itt Bp.-től 65 km-re. Mindent felvásároltak már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!