Nézegetek eladó házakat és ennyire felmentek az árak?
Figyelt kérdés
Vidéki kisközségben van ez a ház, nagy része vályog, nagyon kicsinek tűnik ránézésre is és gáz sincs benne. Belül pici szobák, egy kis lyuk a konyha, nincs nappali, 12 milliós irányáron. Csak én tartom magasnak ezt az árat érte?
Hát erre mégegyszer annyit rá lehet költeni. A hely azért nagyban meghatározza. De a pesti és vidéki ingatlanok ára is elszállt. Jó esetben annyival lett több, mint az adható legtöbb csok, de vannak ettől sokkal extrémebbek is. A térségben ahol a nagyszüleim laknak 5 éve még lehet kapni 3-5 millió között felújítandó házat, most a hasonlók 12-18 között vannak.
2023. aug. 2. 14:20
2/15 A kérdező kommentje:
Erre fölösleges rákölteni, nagyon kicsi és gáz sincs bekötve. Ugyanezen községben teljesen felújított gyönyörű nagy szobákkal, nagyobb tégla ház 15 millió, de abba tényleg csak be kell költözni. Vannak mindenhol korrekt áron jó házak, de a linken lévő 5 milliót se ér szerintem.
2023. aug. 2. 14:26
3/15 anonim válasza:
Mindig van egy két veszett fejsze, aki úgy gondolja, hogy inkább dőljön össze,de ő el nem adja olcsón.
2023. aug. 2. 14:58
4/15 anonim válasza:
Mi a gond,ha jobbat találtál? Akkor a kérdés oka fogyottá vált.
2023. aug. 2. 15:17
5/15 A kérdező kommentje:
Nincs gond, csak irreálisan magasnak tartom az árát
2023. aug. 2. 15:25
6/15 anonim válasza:
Ha nagy a telek, az indokolja a különbséget. Én agglomerációban árulok egy kis öreg házat 40 millióért, teljesen beköltözhető állapotban, de kicsi a telek. Ennél százszor rosszabb állapotú házakat nagyobb telekkel 10-20 millióval drágábban árulnak.
2023. aug. 2. 15:49
7/15 A kérdező kommentje:
Nyilván akkor érné meg a 12 milliót ha lenne hozzá minimum 1000 nm kert tele gyümölcsfákkal, de ehhez a házhoz nincs kert, még udvar se nagyon.
2023. aug. 2. 15:53
8/15 anonim válasza:
Nem nagyon érthető, hogy mi közöd van ahhoz, hogy más mennyit kér az ingatlanáért?!
Főleg, ha sem ezt sem az általad említett drágábbat sem tudod megvenni??!
2023. aug. 2. 16:10
9/15 A kérdező kommentje:
Nem lakhatási célból néztem, venni akarok olyat amit kicsit kipofozok és haszonnal tovább adom, de nem ez lesz, mert ez csak pénzt nyel.
2023. aug. 2. 16:15
10/15 anonim válasza:
Mindenhol irreálisan magasak az árak. 6 éve az agglomerációban nővéremék vettek sorházi lakást 17 millió forintért, ma legalább 60 millát ér. Szóval majdnem a 4-szeresét.
Szerintem is túlárazott, ha ez tényleg egy ilyen Isten háta mögötti kis faluban van, ahonnan a fiatalak elköltöznek. De ha mondjuk egy megyeszékhelye ott van 20-30 km-re, akkor már inkább reális ez az ár sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!