Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vásároltál meg az utóbbi...

Vásároltál meg az utóbbi néhány évben panel lakáshoz előteret, folyosószakaszt a társasháztól? Mennyibe került?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra az összegre gondolok, amennyiért a társasház eladta, nem a járulékos költségekre.

2023. júl. 31. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vásároltam, de el tudom képzelni, hogy a belső négyzetméter áranak a felét is elkerhetik.
2023. aug. 1. 04:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es írja, a lakás négyzetméterárának fele egy korrekt ár lehet mindkét fél számára.

Az eladásra kerülő ingatlanrész vételárát alátámasztó hivatalos értékbecslést kérhetnek becsatolni, hogy lássák az érdekeltek, mire alapozod az árat.

Kérdésed konkrét összegre szól, de mivel más az ár a havannai és a 12. kerületi paneleknél, ezért adtam én is inkább arány számot, hiszen a legjobban te tudod, hogy nálatok mennyi a fajlagos m2 ár.

2023. aug. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!